18-річна дівчина-сирота з Волині отримає житло

18-річна дівчина-сирота з Волині отримає житло
У Ковелі соціальне житло отримає дитина-сирота.

Про це стало відомо під час чергове засідання громадської комісії з житлових питань під головуванням першого заступника міського голови Ковеля Михайла Гетьмана, йдеться на сайті мерії.

Начальник відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко ознайомила присутніх з заявою 18-річної Мілани С., яка має статус дитини-сироти, про надання їй соціального житла. Ніна Миколаївна повідомила, що нині вільною є однокімнатна квартира в будинку на вулиці Мечникова.

Заступник начальника служби у справах дітей з питань опіки та піклування Микола Гупік поінформував комісію, що на обліку на отримання такого житла перебувають двоє осіб.

Серед них - Анатолій К., який виявив бажання мешкати у місті Нововолинську, та Мілана. Задовольнили заяву дівчини, котра і вселиться в цю квартиру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в цій квартирі є всі умови для проживання?Найперше,чи зроблений капітальний ремонт?Чи квартира виділена для "галочки?"Дівчина отримала квартиру,а тепер "суши" мізки,як і чим зробити ремонт,щоб заселитись.Журналісти повинні взяти на контроль,бо більше нема на кого надіятись в цій прокорумпованій державі.
Відповісти