Міністр пообіцяв Івахіву гроші для Ковеля

Міністр пообіцяв Івахіву гроші для Ковеля
Міністр фінансів України Юрій Колобов пообіцяв, що дасть розпорядження виділити ковельському «Ветсанзаводу» (на фото) цільову субвенцію на будівництво очисних споруд.

Про це він сказав у розмові з позафракційним народним депутатом з Волині Степаном Івахівим, – повідомили у прес-службі депутата.

У п’ятницю, 21 червня, уже після закриття чергового пленарного засідання Верховної ради Степан Івахів зустрівся з Міністром фінансів України Юрієм Колобовим. Народний депутат розповів високопосадовцю про труднощі, з якими сьогодні стикаються місцеві бюджети всіх рівнів через недофінансування та звернув увагу на кілька проблем в 21 виборчому окрузі, які вже багато часу не можуть знайти своє вирішення.

Серед іншого, Івахів розповів про ковельський «Ветсанзавод», який вже багато років не знав модернізації і своїми викидами у повітря створює небезпеку для здоров’я ковельчан, та про ковельський довгобуд на вулиці Ватутіна.

Міністр фінансів, вислухавши всі доводи народного депутата, погодився, що ці проблеми заслуговують на увагу уряду та мають бути вирішені найближчим часом.

Нагадаємо, на нестерпний запах від роботи Ветсанзаводу ковельчани скаржаться уже давно проте, за воводі заявляють: на нове очисне обладнання немає коштів.

Юрій Колобов запевнив депутата Івахіва, що він невідкладно дасть розпорядження виділити ковельському «Ветсанзаводу» цільову субвенцію на будівництво очисних споруд.

Окрім того, депутат Івахів у розмові з міністром згалав про проблему недобудованої багатоповерхівки у Ковелі на вулиці Ватутіна, 70-Б. Нагадаємо, це приміщення почали будувати ще у 2007 році, люди брали участь у фінансуванні будівельних робіт, проте через нецільове використання коштів позичальників, що на сьогодні є предметом розслідування правоохоронних органів, стан будівельної готовності ковельського будинку – лише 55%.

Міністр пообіцяв Івахіву не забути про цю проблему і до кінця року виділити кошти з державного бюджету на добудову цього будинку.

Степан Івахів заявив, що задоволений результатом зустрічі з міністром.

«Розмова с Міністром була не проста, але конструктивна. Є конкретні результати і тепер треба докласти максимум зусиль, щоб гроші, які будуть виділені на ковельські об’єкти, встигли вчасно прийти на Волинь і розпочалися будівельні роботи» - поділився враженнями від зустрічі волинський нардеп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а який процент выдкату? чому непишете?
Відповісти
У вас що не новина - то "обіцяв", "пообіцяв"... Про конкретні дії, виконання обіцяного чи про здійснене фінансування, будівництво тощо пишіть, а не про те, що хтось комусь щось пообіцяв.
Відповісти
Останні новини
Міністр пообіцяв Івахіву гроші для Ковеля
21 червень, 2013, 20:28