Дві сотні лучан дивилися кіно просто неба. ФОТО

Дві сотні лучан дивилися кіно просто неба. ФОТО
Традиція влаштовувати кіноперегляди просто неба продовжується. Вперше «Lutsk night cinema» провели кінопоказ на території луцького іподрому.

Перегляд відбувся 21 червня.

Цього разу відвідувачі, яких зібралося до двох сотень, дивилися пригодницький фільм «Життя Пі». Він уже встиг отримати чотири премії «Оскар». Стрічка розповідає про хлопчика, який опинився в одному човні з тигром посеред відкритого океану і вижив.

Тематика фільму тісно пов'язана з ведичною культурою. Тому перш, ніж перейти до перегляду стрічки, глядачі ознайомились з культурою Індії через танець. Також відвідувачів пригощали індійськими цукерками.

«Сьогодні ми дивимося кіно на іподромі, а не на стадіоні СНУ, як це було раніше. Це пов'язано з ремонтними роботами, які там проводяться. Щойно вони завершаться, ми знову повернемось туди», ‒ пояснив ситуацію голова СГО «Молодіжна Платформа» Захар Ткачук.

Попри надокучливих комарів і періодичні спалахи блискавки, глядачі не поспішали покидати захід. Майже всі додивились фільм до кінця.

«Наступного разу ми покажемо якусь потужну комедію, бо вже трохи втомилися від серйозних фільмів. Влітку буде ще два кіноперегляди і, можливо, один у вересні. Всі вони будуть проходити на території стадіону СНУ», ‒ зазначив Захар Ткачук.

Традиційно вхід на кінопоказ був безплатним.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Було круто! єдине комарі((
Відповісти
А "харі крішна" теж була?:) Ну "Так"-це ж "круто")))
Відповісти
а як без неї
Відповісти
ще штундистів треба було покликати, вони б побігли нас всіх клясти та казати,Які вони хороші,а ми погані, такі вже "віруючі" вони,що хай мене грець...
Відповісти
ВІД 'ШТУНДИСТІВ' ТАКІ МИ ВЖЕ НІЧОГО НЕ ПОРОБИШ,ХОЧЕМО ВСІХ СПАСТИ)
Відповісти
Захар крiшнаiд вiн з ми + посварився тепер туди пiшов
Відповісти
Останні новини
Дві сотні лучан дивилися кіно просто неба. ФОТО
22 червень, 2013, 13:51