Де в Києві пройти базові курси крою та шиття?*

Де в Києві пройти базові курси крою та шиття?*
Як ви гадаєте, скільки жінок прагнуть навчитися самостійно шити одяг? Кількість таких, насправді, з кожним роком збільшується. З чим це пов’язано? Навики шиття дозволяють створювати оригінальний одяг, не схожий на інший. Ви більше не будете ходити в однакових сукнях чи в костюмах масового виробництва. Крім цього, пошиття одягу, постільної білизни дозволяє зекономити власні кошти та збільшити свій прибуток в рази. Як? Для цього не обов’язково відкривати ательє – розпочати можна із виконання мінімальних замовлень в домашніх умовах. Де пройти курси крою та шиття для засвоєння базових знань і навичок? Для цього достатньо обрати курс на https://www.modamaster.com.ua/shveynaya та зареєструватися.

В чому переваги таких курсів?

• Індивідуальний підхід. Серед бажаючих пройти швейні курси можна зустріти тих, хто взагалі не розуміється в пошитті одягу, але хоче навчитися, а також тих, хто вже має базові знання чи прагне покращити свій рівень професіоналізму. У зв’язку з цим кожен може обрати для себе потрібну програму і вдосконалити існуючі вміння. Можливе проходження індивідуального навчання під супроводом досвідчених фахівців.
• Ефективна система навчання. Лише на перший погляд процес пошиття одягу здається простим та доступним. Насправді, тут необхідно володіти цілим переліком знань та навичок. Серед них: особливості зняття мірок, розбір матеріалів, специфіка волого-теплового прибирання в процесі пошиття одягу, навики моделювання, обробка дрібних деталей, макетування, і не тільки. Ну а для кращого засвоєння всього матеріалу в столичній школі «Майстерня Моди» використовується поєднання теорії та практики.
• Зручний графік. Для того, щоб навчитися шити, не обов’язково відриватися від роботи чи навчання. Ви можете записатися на курс, максимально підлаштований під ваш графік, місце розташування та індивідуальні потреби.

Скільки можна заробити на пошитті одягу?



Робота швачки завжди була затребуваною на ринку праці. Найчастіше такі фахівці знаходять роботу на швейних фабриках, у приватних ательє. Яка зарплата таких працівників? Середній показник – 12 000 грн в місяць. Однак, вам необов’язково обмежувати себе рамками робочого графіку та фіксованої зарплатні. Шукайте проекти з брендового пошиття одягу, створюйте власну концепцію. Приміром, сьогодні актуальне пошиття дитячої постільної білизни, бортиків, створення одягу під індивідуальні побажання клієнта. Такі рішення дозволять заробляти більше та швидше. Головне – не зупинятися!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.