Лікування алкоголізму у Хмельницькому: я допомогти рідній людині?*

Лікування алкоголізму у Хмельницькому: я допомогти рідній людині?*
Більшість людей, які страждають на алкогольну залежність не визнають що хворі, і вважають що в будь-який момент можуть відмовитися від міцних напоїв. Таке нехтування собою позначається на фізичних і психологічних змінах і за допомогою найчастіше звертаються їхні близькі та родичі, які не знають як діяти в цій ситуації.

Проблема алкоголізму у Хмельницькому

Алкоголізм, це захворювання, яке має свої причини та наслідки, але протікає у кожної людини по своєму, накладаючи певний відбиток на його особистість. Основною проблемою залишається те, що алкоголіки твердо впевнені у своїх силах і стверджують, що можуть в будь-який момент припинити вживання спиртного. При цьому, оточення помічає що дозування збільшується, якість спиртного стає все гірше, і його приймання виявляється безсистемним, що в комплексі відбивається на погіршенні здоров'я людини.

Звернувшись за допомогою на ранніх стадіях розвитку алкоголізму, можна уникнути багатьох складнощів, зберегти психіку і здоров'я. Завдяки токсичним речовинам, що накопичуються в організмі, його системи працюють погано, при цьому максимальної шкоди завдається психіці, проявляючись у станах білої гарячки, абстинентному синдромі та стану делірію.

Розв'язувати такі проблеми можна в МАА, це спеціальний реабілітаційний центр, де працює досвідчений і кваліфікований персонал. Тут створені всі умови для проживання, лікування і відновлення пацієнтів, їх соціалізації та набуття нових звичок, що допомагає влитися в нормальний ритм життя без психологічних бар'єрів.

Лікування алкоголізму в МАА Хмельницький

Професійне лікування алкоголізму у Хмельницькому, яке пропонує «Міжнародна Антинаркотична Асоціація» це повноцінний реабілітаційний комплекс. У програму перебування включаються терапевтичні заходи, індивідуальні та групові заняття, тренінги та творчі майстер-класи, які необхідний для соціалізації.

В уявленні багатьох людей, якісне лікування алкоголізму починається з розміщення людини в закриту клініку. Фахівці «Міжнародна Антинаркотична Асоціація» застосовують принципи добровільності та відповідальності, розробляють ефективні комплекси лікування і реабілітації, які сходять в курс лікування:

• стимулювання добровільного усвідомлення проблеми і мотивація на лікування, отримання своєчасної допомоги, якої потребує пацієнт, але не усвідомлює цього;
• психологічна адаптація до нових умов, звичок і життєвих цінностей, набутих під час проходження реабілітаційного курсу, що складається з різних заходів;
• якісна і дієва соціальна реабілітація для створення психологічно комфортного середовища, при початку нового життя за межами реабілітаційного центру;
• групова та індивідуальна терапія зі спілкуванням і обміном досвідом, що отриманий при лікуванні або пережитим під час відвідування реабілітаційних заходів;
• терапевтичні заняття для позбавлення від співзалежності та психологічної допомоги близьким.

Будь-які примусові методи, хоча і володіють певним рівнем ефективності, але не дають довгострокового ефекту, що підтверджується рядом наукових досліджень. У МАА використовуються індивідуальні напрацювання і методики, засновані на ефективній програмі "12 кроків", що користується популярністю у всьому світі.
Професійний реабілітаційний центр пропонує послуги по ефективному лікуванню і соціалізації пацієнтів з алкогольною залежністю. Ми прагнемо допомогти кожному, хто потрапив в складну ситуацію, наші фахівці представляють безкоштовні консультації та гарантують якісне відновлення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лікування алкоголізму у Хмельницькому: я допомогти рідній людині?*
19 квітень, 2020, 10:50