Як швидко потрапити з Новомосковська в Бердянськ на відпочинок?*

Як швидко потрапити з Новомосковська в Бердянськ на відпочинок?*
Бердянськ! Саме сюди мріють щорічно мріють потрапити тисячі туристів, аби насолодитися неймовірними краєвидами, позасмагати, відвідати місцеві лимани з цілющими грязями та попити води з мінеральних джерел. Хтось добирається сюди потягом, інші – власним транспортом. Але як вигідніше доїхати в Бердянськ саме з Новомосковська? Спеціально з цією метою курсує автобус Новомосковськ-Бердянськ (читайте більше тут - premiumbus.com.ua/poezdki-na-more/бердянск/новомосковск-бердянск).

В чому переваги такого сервісу?

• Економія часу. Забронювавши квиток на автобус до Бердянська, ви зекономите купу часу, який зможете потратити на відпочинок. Чому? Автобус довезе вас до місця призначення набагато швидше, ніж потяг, і значно дешевше, ніж власний автомобіль.
• Максимальний комфорт. Не варто порівнювати сучасний пасажирський автобус зі старою маршруткою, «набитою» пасажирами. Коли ви бронюєте квиток на потрібний рейс в спеціалізованій компанії, то маєте можливість доїхати за вказаною адресою в салоні з клімат-контролем, регульованими сидіннями, розетками та телевізорами.
• Індивідуальний підхід. Замовлення та бронювання квитків до Бердянська з Новомосковська, і навпаки, здійснюється на основі ваших побажань та можливостей. Професійні менеджери допоможуть підібрати потрібний рейс з оптимальними умовами для кожного клієнта.
• Високий рівень безпеки. Весь автопарк транспортної компанії складається з автомобілів німецького виробництва, від концерну «Mercedes-Benz», які регулярно проходять техогляд. До того ж, за кермом таких автомобілів знаходяться досвідчені водії, які дбають про безпеку пасажирів під час кожної поїздки.

Куди варто потрапити в Бердянську?

Бердянськ – місто обласного значення, розташоване на узбережжі Азовського моря. Головною «приманкою» для туристів міста являється Бердянська коса, протяжністю 23 км. Саме тут знаходиться понад 70 оздоровчих установ різного типу, а також цілий перелік корисних водно-болотяних угідь. Однак, не косою єдиною славиться курортне містечко. Серед найбільш популярних місць для відпочинку тут можна виділити: аквапарк «Акваленд», дельфінарій, приватний зоопарк, острів Дзендзик, Приморську площу, Бердянський художній музей ім. І. І. Бродського, Нижній Бердянський маяк, Костел Різдва Пресвятої Діви Марії, Бердянський морський порт, Сонячний годинник, і не тільки.

Скільки коштуватиме поїздка до Бердянська від Новомосковська? Таке задоволення вартує близько 300 грн. То чому б не скористатися такою можливістю?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Бердянськ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як швидко потрапити з Новомосковська в Бердянськ на відпочинок?*
20 березень, 2020, 17:46