«Клуб Щаслива мама»: як стати учасницею?*

  «Клуб Щаслива мама»: як стати учасницею?*
Ви - мама прекрасного малюка, і хочете купувати товари для свого янголятка з додатковою вигодою? Тоді прийшов час стати учасницею "Клубу Щаслива мама". Поповність ряди тисяч щасливих мам, які уже давно користуються спеціальними пропозиціями від магазину EVA.

Які можливості надає «Клуб Щаслива мама»?



«Клуб Щаслива мама» - це велика спільнота щасливих мам, які мають спільні інтереси. Ставши учасницею Клубу, ви зможете не тільки здійснювати вигідні покупки для дитини в магазині EVA вигідно, а й дізнаватися корисні поради щодо виховання своєї дитини від провідних спеціалістів у сфері освіти, психології тощо. Ви зможете слідкувати за рекомендаційними статтями щодо того, як можна цікаво й неординарно організувати дозвілля свого малюка. Як розвивати творчі здібності сіоєї дитини тощо. Ви зможете використовувати домашні рецепти солодощів та інших самколиків для свого маленького щастя. Адже найбільша радість для мами - це коли дитина змітає домашню, а головне - корисну їжу на льоту.

Тому «Клуб Щаслива мама» чекає на вас, якщо ви:

• хочете виховати свого малюка згідно з рекомендаціями провідних спеціалістів сфери освіти;
• хочете розвивати у своєї дитини творчі здібності завдяки перегляду майстер-класів про те, як робити цікаві вироби із підручних матеріалів своїми руками;
• хочете бути в тренді найсмачніших та найкорисніших рецептів різноманітних смаколиків для свого янголятка;
• хочете здійснювати покупки для дитини у магазині EVA з додатковою вигодою, користуючись бонусною системою учасниць Клубу.

Всі перелічені пункти відповідають вашим бажанням? Тоді настав час поповнити ряди щасливих матусь.

«Клуб Щаслива мама»: переваги



Тепер, коли ви ознайомилися з особливостями «Клуб Щаслива мама», поглянемо, які ж переваги йому притаманні, окрім можливості вигідно купувати товари для дітей. Це, насамперед, такі:

• можливість підвищувати рівень своєї батьківської ерудованості завдяки читанню різних статей на сайті EVA в розділі «Клуб Щаслива мама»;
• можливість оригінально організовувати дозвілля свої дитини завдяки перегляду різних майстер-класів, які ще й стимулюють розвиток креативного мислення малят;
• можливість ознайомитися з корисними порадами від фахівців сфери освіти, психології тощо щодо того, як виховувати дитину, як слідкувати за її здоров'ям, повноціннім фізичним і психологічним розвитком.

«Клуб Щаслива мама» - це не тільки про матеріальну вигоду завдяки вигідним покупкам у магазині EVA. Це, насамперед, про інтелектуальні переваги і можливість збагатитися як мама.
Станьте і ви учасницею Клубу - поповніть ряди щасливих мам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Клуб Щаслива мама»: як стати учасницею?*
11 квітень, 2020, 18:48