Волинські льотчики відточували свою майстерність та проводили повітряні «бої». ФОТО

Волинські льотчики відточували свою майстерність та проводили повітряні «бої». ФОТО
Військовослужбовці 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації виконали планові польоти у простих та складних метеоумовах.

Таким чином пілоти авіаційної бригади продовжили підвищувати свій рівень вправності у виконанні вправ курсу бойової підготовки, - йдеться на сторінці Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України.

Як заначив командир військової частини - військовий льотчик першого класу полковник Віктор Меретін, планові польоти в Севастопольській бригади тактичної авіації проводяться часто – загалом декілька льотні зміни на тиждень в різний час доби. Для цього на Луцькому аеродромі є все необхідне, зокрема система підсвітки летовища для злету-посадки в нічний час.

"Командування бригади значну увага приділяє молодим офіцерам, кожен із них має достатню кількість годин нальоту, і щодня ця цифра зростає", – розповів командир бригади.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Один пілот на літаку вилетів, інші лейтенанти та капітани з майорами, свою пілотну майстерність відточують на тренажерах та у класах. Ось і вся майстерність.
Відповісти
Навчання дає майстерність та впевненість. Україна, ВПЕРЕД !
Відповісти
Яка може бути майстерність, про що ви говорите люди. Коли це пілоти бачили літак та можливо літали на ньому, коли ще були курсантами інститутів, задля того, щоб отримати звання лейтенанта та відповідну кваліфікацію пілота, і то мабуть не всіх до льотної роботи допускали. А прибувши молоді лейтенанти до війська, літають тільки бігаючи по полігону з макетами дитячих літаків в руках та проводять техніко-тактичні заняття. Літак їм тільки сниться.
Відповісти
Останні новини
Волинські льотчики відточували свою майстерність та проводили повітряні «бої». ФОТО
21 травень, 2020, 08:10