FRANKLIN Concept House — новий комплекс апартаментів з п’ятизірковим сервісом*

FRANKLIN Concept House — новий комплекс апартаментів з п’ятизірковим сервісом*
У діловому центрі Києва, в оточенні бізнес-центрів і вишуканих ресторанів, незабаром з’явиться комплекс апартаментів FRANKLIN Concept House. Завдяки ексклюзивній архітектурі, ергономічним плануванням, високому рівню безпеки й бездоганному сервісу проєкт здатен приємно здивувати найвимогливішу аудиторію. Клас нерухомості — «бізнес+».

5 причин, що мотивують придбати апартаменти у FRANKLIN Concept House
• Престижна локація. Об’єкт будується на вулиці Олеся Гончара, за 5 хвилин пішки від площі Перемоги. Завдяки вдалому розташуванню ЖК FRANKLIN є можливість оперативно діставатися до найпопулярніших локацій Києва і в міжнародні аеропорти.
• Приватність. Вхід в апартаментну зону буде можливим виключно за наявністю карти доступу. На території заплановано монтаж камер відеоспостереження, що синхронізуються зі смартфоном.
• Сервіс рівня п’ятизіркового готелю. Передбачено портьє- і консьєрж-сервіс. Є можливість делегувати такі побутові завдання, як виклик клінінгової компанії, хімчистка, придбання квитків на прем'єру, доставка квітів тощо. Буде можливість замовляти сніданки, обіди та вечері з кращих ресторанів, що знаходяться поруч із FRANKLIN Concept House.
• Можливість замовити перепланування апартаментів на етапі будівництва об’єкта.
• Концептуальна інфраструктура. Перші поверхи займатимуть кав’ярні, ресторани та офіси. Для спілкування з бізнес-партнерами за чашкою кави чи улюбленим коктейлем запроєктовано business lounge. Для зручності власників автівок передбачено підземний паркінг.

Ексклюзивна колекція апартаментів

Кількість апартаментів у ФРАНКЛІН Концепт Хаус — 141. Бізнесменові-холостяку, бізнеследі та подружжю, яке планує вагітність або вже має дитину, варто звернути увагу на двокімнатні (56,66–61,4 кв. м) і трикімнатні (79,54–110,86 кв. м) апартаменти. Якщо у вас велика сім’я і ви прагнете організувати приватний простір для кожного, бездоганний вибір — чотирикімнатні апартаменти (108,65–124,03 кв. м).

Є можливість організувати власну картинну галерею та бібліотеку у вітальні, game place і робочий простір. Власники апартаментів з величезними балконами зможуть облаштувати лаунж чи зону для літніх сніданків на свіжому повітрі.

При оплаті від 50% вартості апартаментів у комплексі FRANKLIN Concept House інвесторам надається три місяці канікул. Надалі можна оформити розстрочку або ж відразу виплатити залишок. Є змога повернути кошти без втрат. Не упустіть вигідну пропозицію! За деталями звертайтеся до відділу продажів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
FRANKLIN Concept House — новий комплекс апартаментів з п’ятизірковим сервісом*
01 квітень, 2020, 18:33