На Центральному ринку тривають роботи з демонтажу контейнерів. ФОТО

На Центральному ринку тривають роботи з демонтажу контейнерів. ФОТО
У департаменті муніципальної варти луцької міської ради повідомили, що 23 травня на Центральному ринку тривають роботи з демонтажу металевих конструкцій.

Про це мунвартівці повідомили на сторінці департаменту у facebook.

Нагадаємо, нещодавно працівники департаменту спиляли металеві ворота-вхід до Центрального ринку обласного центру. Загалом було демонтовано четверо воріт, три зі сторони вилиці Замкової, одні ворота зі сторони вулиці Глушець і частину паркану зі сторони вулиці Замкової.

Через дії мунвартівців підприємці ринку двічі за добу перекривали рух транспорту на різних частинах доріг навколо території ринку.

Окрім того, між підприємцями та мунвартівцями постійно виникають конфлітки. Під час одного з них, один з підприємців автомобілем наїхав на людей.

До слова через демонтажні роботи на Центральному ринку рух транспорту вулицею Замковою перекрили з 7 години ранку 23 травня до 19 години 30 травня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Україні!
Відповісти
Правильно робить влада.Нехай люди шукають іншу роботу.Бо сидіти і продавати багато мозгів не треба.Люди деградують.Повинно бути в місті декілька магазинів де люди мають все там купляти необхідне .А решта незайнятих людей мають створювати додану вартість саме виробництвом нових товарів.А не займатись перепродажем.
Відповісти
Закушувати треба......
Відповісти
Девочка под ником "(Героям Слава"), а ты чем занимаешься? Что производить? Самозанята?
Відповісти