У місті на Волині заборонили піротехніку

У місті на Волині заборонили піротехніку
Влада Нововолинська вирішила заборонити використання піротехніки в нічний час.

Таким чином чиновники відреагували на неодноразові звернення жителів міста стосовно неправомірного застосування піротехнічних виробів, - повідомили у прес-службі міськради Нововолинська.

Відповідне рішення під час чергового засідання ухвалив виконком міськради. Йдеться про заборону використання піротехніки в нічний час з 22:00 до 8:00.

Також заборонено використання виробів другого і третього класу небезпеки (з підпальним пристроєм) особами, які молодші 18 років, використання побутових піротехнічних виробів особами, які знаходяться в нетверезому стані, а також ближче 100 метрів від лікарень, церков, дитячих установ, шкіл, будинків престарілих та інших громадських споруд і житлових будинків.

Заборонено кидати приведені в дію побутові піротехнічні вироби під ноги перехожих, із вікон та балконів, з дахів будинків та чинити інші дії, від яких можуть постраждати люди або майно.

Виконком зобов’язав власників закладів ресторанного господарства під час проведення святкових заходів забезпечити дотримання вимог ст. 24 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" та не допустити на території підпорядкованих об’єктів проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У місті на Волині заборонили піротехніку
25 червень, 2013, 11:57