Спортзал горохівської школи відремонтують завдяки Івахіву

Спортзал горохівської школи відремонтують завдяки Івахіву
Депутат Волинської обласної ради Степан Івахів взявся відремонтувати спортивну залу Горохівської школи № 1, допомогти горохівським родинам, де виховуються хворі діти, а також провести виїзний прийом громадян на Горохівщині.

Про це йшлося під час робочої зустрічі Степана Івахіва з головою Горохівської районної державної адміністрації Жанною Савчук.

В ході зустрічі Степан Івахів запланував найближчим часом провести виїзний прийом громадян у Горохівському районі та допомогти трьом родинам Бужанівської сільської ради, де виховуються хворі діти.

На зустрічі також йшлося про ремонт спортивної зали Горохівської школи № 1, де Степан Івахів пообіцяв особисто оглянути залу, проаналізувати проблему та допомогти з обладнанням.

Обговорювали й питання відновлення діяльності молокопереробного цеху у селищі Мар’янівка, до якого домовились повернутися на наступній зустрічі після детального вивчення.

Голова Горохівської райдержадміністарції Жанна Савчук передала подяку горохівчан за солодкі подарунки від Степана Івахіва для дітей району до Різдвяних свят та за прикрашену новорічну ялинку у місті Горохові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Спортзал горохівської школи відремонтують завдяки Івахіву
06 лютий, 2012, 13:08