Світлофори у Луцьку змінили час роботи. АДРЕСИ

Світлофори у Луцьку змінили час роботи. АДРЕСИ
У відповідь на звернення водіїв та зареєстровані петиції в Луцьку ведеться робота з коригування проїзду на перехрестях та налаштування роботи світлофорів.

Про це на сторінці у Facebook повідомив перший заступник мера Луцька Григорій Недопад.

Так, змінили часову програму роботи світлофорів на таких вулицях: перехрестя пр. Соборності-вул. Чорновола; перехрестя пр. Соборності – супермаркет ТАМ-ТАМ;

Збільшили час проїзду з проспекту Соборності на заправку та стоянку супермаркету: перехрестя вул. Винниченка – вул. Потапова; Збільшили час проїзду по вул. Винниченка: перехрестя пр. Відродження - вул. Рівненська; Також по вул. Рівнененській: перехрестя вул. Рівненська - вул. Авторемонтна.

Крім цього, змінили організацію дорожнього руху, замінили світлофорну колонку на вул. Авторемонтній. Збільшили час проїзду по вул. Рівненській.

Для зменшення часу простою автомобілів перед світлофором на об’єктах запровадили зміни часової програми в залежності від часу доби та інтенсивності руху по напрямках на перехресті. Такі зміни відбуваються на таких світлофорних об’єктах: Перехрестя вул. Карпенка-Карого – вул. Задворецька; Перехрестя вул. Рівненська – вул. Задворецька; Перехрестя вул. Рівненська – вул. Авторемонтна.

Наразі у Луцьку проводиться капітальний ремонт світлофорів, що реалізується за кошти співфінансування Луцької міської ради та Європейського Союзу в межах проєкту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма та Луцька» через Програму транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Роботи з організації дорожнього руху та налаштування світлофорів при ремонті виконується згідно з розробленим проєктом.

Проте, як зауважив Григорій недопад, при введені в роботу об’єктів виникає необхідність коригування у зв’язку зі зростанням інтенсивності руху автотранспорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Понаробляли такого, що не можна нормально роз'їхатись... Невже не можна нормально їх виставити? Не вірю. У Луцьку все не по- людськи.
Відповісти