У Луцьку змагалися важкоатлети. ФОТО*

У Луцьку змагалися важкоатлети. ФОТО*
22 червня у Луцькому спорткомплексі «Колос» відбувся чемпіонат області з важкої атлетики. Свою силу та міць у ньому випробовували більше тридцяти юнаків і дівчат віком до 23 років.

У чемпіонаті області змагалися майстри та кандидати у майстри спорту, першорозрядники. Вони демонстрували свою майстерність та підготовку у класичному ривку та поштовху.

Змагання показали гарний рівень підготовки спортсменів, високу професійну майстерність наставницького складу та особисто заслуженого тренера України, тренера національної збірної з важкої атлетики Миколи Авраменка.

Спонсором обласного чемпіонату став благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє». До речі, Олександра Лазорка нещодавно обрали президентом обласної Федерації важкої атлетики.

Старший тренер збірної області, заслужений тренер України Микола Авраменко вважає, що тепер важка атлетика на Волині розвиватиметься більш динамічно.

Олександр Лазорко всіляко допомагає волинським спортсменам. Як зазначила представниця фонду «Волинь має майбутнє» Олександра Кретова, одним із пріотритетів у їх роботі є підтримка та розвиток спорту, особливо дитячого.

Волинські спортсмени, які вибороли першість у своїх вагових категоріях, незабаром візьмуть участь у Чемпіонаті України з важкої атлетики. Він відбудеться 20-25 липня у місті Скадовську.

Серед дівчат це Тамара Шевчук, Тетяна Бортник, Вікторія Нестеренко, Наталія Котюбіна, Наталя Шейчук. Серед хлопців – Віктор Шевчук, Віталій Глужко, Дмитро Ціхоцький, Роман Козак, Тарас Созонник, Ярослав Вітер, Богдан Стрижевський і Богдан Терпіл.

Побажаємо нашим важкоатлетам легких перемог у їх нелегкому виді спорту!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочу подякувати Миколі Григоровичу та пану Лазорко за надану можливість приймати участь у змаганнях нашим дітям. Не завжди це вдається, особливо дякуємо за призи. Є бажання в дітей рухатися вперед.
Відповісти
Молодці хлопці і дівчата. Молодь потрібно підтримувати і полцчиться з них щось путне. Лазорку та його команді окремий респект і уважуха. Ще б може зібрались би таких пару хороших людей як Лазорко тай зробили би в парку дітям скейтодром з рампами щоб вони мали де відточувати свою майстерність а не по пам'ятнику Лесі Українки та Драмтеатрі скакати. Так тримати.
Відповісти
Прикро те, що серед хлопців, які вибороли першість ДМИТРО Шевчук а не ВІКТОР, як зазначено у статті
Відповісти
ей барани людину звати Созонік Тарас, а не Созонник Тарас)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку змагалися важкоатлети. ФОТО*
25 червень, 2013, 15:46