Як купити омріяне авто із США за вигідною ціною?*

Як купити омріяне авто із США за вигідною ціною?*
Мрієте про власне авто, але не маєте достатньо коштів, щоб здійснити свою мрію? Справді, покупка хорошого авто вимагає доволі великої суми грошей. Проте є спосіб, як купити якісне авто і зекономити 25-40% коштів. Це цілком реально, якщо купити авто із США. В цьому допоможе вам компанія "Океаніка".

Як купити авто із США?

Авто, куплене із США, обійдеться вам на 25-40% дешевше, ніж аналогічне авто в Україні. Причина цього полягає в тому, що авто ви купуєте на аукціоні. А компанія "Океаніка" допоможе вам здійснити вигідну покупку. Якщо ви знайшли конкретну марку авто, яку хочете придбати, звертайтеся до менеджера "Океаніки". Працівник цієї компанії допоможе вам знайти потрібний автомобіль за вигідною ціною. Якщо ви не визначилися з маркою бажаного автомобіля, то ви можете сформувати запит, указавши суму, на яку розраховуєте здійснити покупку. А менеджер підбере вам пропозиції, які відповідають вашому запиту.

На аукціонах США пропонують автомобілі, які були в користуванні. Вони можуть мати певні пошкодження, а можуть бути й без пошкоджень. Завдання менеджера - підібрати авто із найкращим зовнішнім виглядом. Якщо машина потребує ремонту, то разом із авто в Україну висилають запчастини для ремонту. Головне, що на такому аукціоні ви можете купити за привабливою ціною такий автомобіль, який складно знайти на українському ринку.

Яка роль компанії "Океаніка" у процесі покупки авто?

Компанія допомагає клієнту таким чином:

1. Працівники компанії допомагають клієнту знайти такий автомобіль, який найкраще відповідає його запитам. Варто зазначити, що на аукціонах відсутні автомобілі із значними пошкодженнями. Якщо запропонована машина має пошкодження, то вони не значні.
2. Менеджери компанії самостійно викупляють авто. Також вони беруть під свою відповідальність повне юридичне оформлення покупки, слідкують за доставкою авто в Україну. В середньому куплене авто прибуває в порт Одеси через 30-35 днів після покупки.
3. Працівники компанії слідкують за тим, чи зовнішній вигляд автомобіля хороший, за допомогою фото й відео, які продавці надають із США. Адже до клієнта має приїхати авто із хорошим зовнішнім виглядом.
4. Представники компанії займаються розтаможкою авто в Україні. Також вони юридично оформляють авто та ставлять його на облік.

Таким чином, за допомогою компанії "Океаніка" ви маєте можливість купити авто омріяної марки із мінімальніми затратами часу, при цьому значно зекономивши. Купуйте авто за вигідною ціною прямо зараз за допомогою послуг компанії "Океаніка".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто, США
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.