Котел для промислових потреб. Різновиди та критерії вибору*

Котел для промислових потреб. Різновиди та критерії вибору*
Принцип роботи парового котла полягає у виробленні пару, який згодом використовують для промислових потреб. Інша назва такого обладнання – промислові парогенератори. Від звичайних парових котлів промислові відрізняються перш за все габаритами та потужністю. Великий вибір котлів для промислових потреб можна знайти на спеціалізованому ресурсі компанії EKOIN - офіційного представника заводу Unical AG S.p.A в Україні. Тут також можна визначитись з типом обладнання (парові, дизельні, газові котли), дізнатись про ефективність енергозаощадних парогенераторів, обрати італійський чи німецький котел з високим КПД,а власне парові котли та їх характеристики зацікавлений читач знайде за посиланням https://ekoin.com.ua/unical/parovye-kotly-unical/.

На що варто звернути увагу, обираючи паровий котел для промислових потреб

Перший критерій – габарити та форма. Парогенератори бувають і вертикальні, і горизонтальні. Знаючи умови приміщення, використання та обслуговування котла, вибір його конфігурації обґрунтується саме цими даними. При цьому:

• Горизонтальні парогенератори продукують максимальний об’єм пару для подачі, і є складними пристроями, обладнаними автоматикою та системами безпеки.
• Вертикальні парогенератори є простими у використанні, компактними за розмірами, мають невелику вагу.

Парогенератори також розділяють за критерієм електроносія. Вони бувають:

• Твердопаливними (на вугіллі, торфі, дешевих відходах деревообробки та легкої промисловості);
• На рідкому пальному (бензин, дизель, спирт, відпрацьоване на виробництві масло);
• Газовими;
• Електричними.

Газові та електричні найчастіше використовуються у побуті, але також існує багатий вибір промислових агрегатів. Пальне є відносно недорогим та відносно екологічним. Ці дві категорії парогенераторів вважаються найбільш поширеними.

Котли на рідкому паливі використовуються рідше, переважно у тих місцинах, де є проблеми з електроносіями чи газ коштує дорого.

Парові промислові котли Unical

Відомий у всьому світі виробник парових котлів Unical AG S.p.A (Італія) гарантує високі показники ефективності та доволі великий асортимент моделей парогенераторів з різноплановими технічними характеристиками. На сьогоднішній день бренд Unical з гордістю може зазначити, що аналогів подібного обладнання на ринку не існує.

• КПД 98% - показник якісної та надійної промислової техніки.
• Автоматика обладнання дає змогу економити на обслуговуючому персоналу та контролювати обладнання в обмеженому режимі. Насправді парогенератори Unical можуть працювати без присутності обслуговуючого персоналу у режимі 24/7.
• Виробництво 25 тон пари за годину – це нормальна робота агрегату Unical.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: котел
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.