Нові вуличні тренажери і багато зелені: як змінюється ЖК «Caramel Residence». ФОТО*

Нові вуличні тренажери і багато зелені: як змінюється ЖК «Caramel Residence». ФОТО*
Карантинні обмеження внесли чимало коректив у звичний ритм життя. Ресторани і кафе поки не працюють, залишаються зачиненими й спортзали, фітнес-клуби та басейни, не приймають відвідувачів розважальні зони та кінотеатри, тому варіантів дозвілля поки не так вже й багато. Лучани переважно або гуляють у парках і скверах, або влаштовують барбекю у тісному колі, або бігають на свіжому повітрі.

Перевірена часом будівельна компанія ЛДБК, втілюючи амбітний проєкт - житловий комплекс "Caramel Residence", подбала про те, аби мешканці почували себе комфортно не лише в своїх домівках, а й поза ними. Так, комплекс розміщений фактично у зеленій зоні площею аж 8 гектарів, що дозволяє максимально відпочити від міського гамору та, наприклад, погуляти з домашнім улюбленцем, покататися на велосипеді, влаштувати мінімарафон чи почитати книгу під щебет птахів. У дитячому містечку "Карамелька" зможуть знайти розваги до смаку діти віком до 13 років.

Окрім того, сама територія ЖК "Caramel Residence" зеленню, якої з часом стане ще більше, щодня милуватиме око мешканців.

Буде чим зайнятися у цій яскравій оазі й любителям спорту та прихильникам здорового способу життя: днями фахівці облаштували сучасний спортивний майданчик із вуличними тренажерами від відомого виробника, де можна буде "прокачати" тіло.

Мешканці будинку першої черги житлового комплексу, що на Конякіна, 3А, відчули переваги осель від ЛДБК ще влітку 2018 року. "Карамельна" багатоповерхівка наповнилася щирими емоціями і сімейним затишком.

У багатоповерхівці, що на Конякіна, 3Б, фахівці завершили усі етапи будівництва та облаштували територію довкола. У помешканнях встановили двоконтурні газові котли Vaillant, панельні радіатори, металопластикові вікна з 5-ти камерної профільної системи та з 2-х камерним склопакетом, броньовані двері. До того ж, рівень оздоблення квартир дозволить швидко та без "космічних" затрат створити бажаний дизайн, а "начиння" - не витрачати всі гроші на комуналку.

Будинок, що на Конякіна, 3В, набуває нової форми - спеціалісти встановили вікна, завершили штукатурні роботи у двох секціях багатоповерхівки. Тепер же розпочалися сантехнічні роботи.

У четвертому будинку "Caramel Residence", що на Конякіна, 3Г уже звели 10 поверхів першої секції. У другій та третій секціях будівельники майже завершили цегляну кладку 10-го поверху. Окрім того, фахівці встановили вікна на восьми поверхах у трьох секціях "карамельки" і нині тривають роботи на 9-му та 10-му поверхах. Завершили електромонтажні роботи на 9-ти поверхах будинку.

Щодо двох нових багатоповерхівок ЖК "Caramel Residence", котрі розташувалися на Конякіна, 3Д та Конякіна, 3Ж, тут будівельники закінчили так званий "нульовий цикл" без перекриття, зокрема утеплення стін підвалу, цоколя, гідроізоляційні роботи, облаштування входів.

Детальнішу інформацію про проєкти компанії можна знайти на сайті «ЛДБК». Відділ продажу розташований за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, контактні телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.