От-от щось може впасти на голову, ‒ мешканка про луцький будинок. ФОТО

От-от щось може впасти на голову, ‒ мешканка про луцький будинок. ФОТО
Мешканці будинку на вулиці Привокзальній, 13а скаржаться, що «будинок розвалюється» на очах.

За їхніми словами, ремонту там ніколи не було, а стіни розʼїдає грибок, ‒ повідомляє видання Комунальний патруль.

«Будинок розвалюється ‒ відпадають цеглини. Спокійно у під’їзд зайти не можна, бо от-от щось може впасти на голову», ‒ скаржаться люди.

Стіни у приміщенні обдерті, світла у під’їздах немає. Заяву щодо стану будівлі відправили житлово-комунальному підприємству.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бардак в пiд`iздi - чого мешканцi не зроблять ремонт?
Відповісти
сором мешканцям. Жити в такому срачі і кивати на когось, щоб побілили чи пофарбували будинок. Розумію - самі мурувати стіни не будуть, але елементарний косметичний ремонт можна було б зробити.
Відповісти
Мешканці платять за утримання будинку, вони ж не лохи платити за роботу х*й зна кому і самотушки ремонтувати. Хай ЖЕК верне взяті у мешканців кошти, тоді мешканці і відремонтують самотушки. Я б той ЖЕК по судах затаскав за таке бл*дство.
Відповісти
Стидно вам і всім вашим сусідам повинно бути. Більшості будинках мешканці самі роблять ремонти і нічого не померли, а якщо ждати, те, що ждете ви, то точно всі будинки стануть такі як і ваш - бомжатнік.
Відповісти
Засрались по самі вуха а тепер до кориспондентів звернулись... Бидло одним словом.. бидло
Відповісти
Написати заявку в ЖЕК, в Комунальний патруль - http://patrol.lutsk.ua/how/, або - своїми силами, але відмовитись від сплати за прибудинкову територію. Так роблять усі
Відповісти
Я з вас дивуюсь. За віщо ви платите комунальні послуги, коли прибирати територію та сніг повинні самі, дахи ремонтувати самі, ремонти у під"їздах робити самим, траву косити самим, клумби впорядковувати самим, тоді питання ,що власне повинні робити жеки, за що ж "ізмимають" плату і куди вона дівається? Замісь того, щоб відстоювати свої права і вимагати звіту за свої ж гроші, які виділяете з свої далеко не великих зарплат, дружно починаєте вихвалятись, що от ми, мовляв, безкоштовно, з почуття громадянського обов"язку та високої свідомості, робимо самі те, за що платимо гроші іншим (як лохи).А тепер починайте кидати капці.
Відповісти