Воротар Рибка не гратиме на Євро-2012

Воротар Рибка не гратиме на Євро-2012
Голкіпер донецького «Шахтаря» 24-річний Олександр Рибка дискваліфікований на 2 роки і пропустить матчі Євро-2012, який відбудеться в Україні і Польщі.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на прес-службу клубу «Шахтар».

«Із точки зору ФК «Шахтар», це дуже суворий вирок, який не зовсім відповідає порушенню футболіста. У зв'язку з цим «Шахтар» подасть апеляцію у відповідні структури УЄФА», - сказано в стислому повідомленні на веб-сайті клубу.

Воротаря дискваліфіковано до 10 січня 2014 року. У заяві УЄФА сказано, що голкіпера відлучили від «усіх типів матчів, включно з внутрішніми, міжнародними, товариськими та іншими, які підпадають під юрисдикцію УЄФА».

Нагадаємо, Олександр Рибка провалив допінг-тест УЄФА 27 листопада минулого року, коли у його організмі виявили діуретик, заборонений керівним органом європейського футболу.

За словами керівників клубу, голкіпер приймав сечогінний засіб для того, щоби скинути вагу, не усвідомлюючи, що цей засіб заборонений УЄФА, і не порадившись з лікарями команди.

Уперше новина про дискваліфікацію Олександра Рибки надійшла через лічені дні після того, як головний тренер ФК «Шахтар» Мірча Луческу потрапив в автокатастрофу в Бухаресті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Картина Рєпіна приплили. Бідний Рипка, до бігався.
Відповісти