Як проходять екзамени в автошколах?*

Як проходять екзамени в автошколах?*
Мрієте отримати права на водіння автомобілем? Київська автошкола "Мустанг", яка розташована в одному з найбільших районів Києва - Оболонь - дасть вам таку можливість. Курс теоретичних та практичних занять сприяє у виробленню в вас ідеальних навичок водіння. Ви будете досконало знати правила дорожнього руху. На заняттях обговорюються різні нетипові ситуації, які можуть виникати на дорозі, та розглядаються можливі способи розв'язання таких ситуацій. Усі теоретичні знання закріплюються на практичних заняттях. Потім, під кінець навчання в автошколі, потрібно здати екзамен. Про те, які особливості екзамену в автошколі, які його складники, ми розповімо в нашій статті.

Структура екзамену

Екзамен в автошколі складається із свох частин:

1. Спочатку ви складаєте внутрішній екзамент, котрий проходить у приміщенні самої автошколи. Він складається із теоретичної та практичної частини. Теоретична частина - це 20 питань, на які ви повинні дати щонайменше 18 правильних відповідей. Тобто, може бути зроблено не більше 2 помилок. Інакше потрібно буде повторно складати екзамен. Практична частина - це, власне, безпосереднє водіння. Впродовж здачі практичної частини також повинно бути зроблено не більше 2 помилок.
2. Другий етап - складання екзамену в ДАІ. Його структура повністю відповідає структурі внутрішнього екзамену і містить дві частини - теоретичну і практичну. Для успішної здачі екзамену в ДАІ потрібно також зробитин не більне 2 помилок в кожній частині.

Якщо ж не вдалося із першого разу успішно скласти екзамен, то через 5 днів відбувається його перескладання. Детальніше про це читайте тут.

Як складають екзамени іногородні люди?

Якщо ви не є мешканцем Києва, але приїжджали на заняття в автошколі з іншого міста чи села, то екзамен може проходити двома шляхами:

1. Ви його можете скласти традиційно, у Києві. У такому випадку працівники автошколи підготовлять пакет потрібних документів, передадуть їх у ДАІ. Все це для того, щоб вам не довелося часто їздити в автошколу зі свого населеного пункту.
2. Другий варіант - складання екзамену за місцем реєстрації. Ви отримуєте пакет документів в автошколі, а екзамен складаєте за місцем реєстрації у МРЕВ.

Який спосіб вибрати для складання екзамену - залежить від особистих обставин. Процедура ж проходження екзамену в обох випадках аналогічна.

Якщо ви хочете отримати права, ви можете звернутися в компанію "Автошколи столиці". Тут вам допоможуть вибрати оптимальний варіант навчання.

Здійсніть свою мрію - отримайте права для водіння автомобілем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.