Луцький депутат хоче дізнатися, чи працюють в міліції провокатори

Луцький депутат хоче дізнатися, чи працюють в міліції провокатори
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук («Фронт Змін») поцікавився роллю правоохоронних органів у «провокації» під час «Ночі у луцькій тюрмі».

Свої запитання він адресував начальнику Луцького міськвідділу МВС Василю Марчишаку через депутатський запит, що був оприлюднений під час сесії Луцької міської ради 26 червня.

Нагадаємо, в ніч з 22 на 23 червня відбувався стилізований захід «Ніч у Луцькій тюрмі», основною метою якого було вшанування розстріляних в’язнів. За словами представників «Національного Альянсу», на захід прийшли провокатори.

Данильчук стверджує, що провокатори були доставлені до місця проведення дійства у міліцейській машині. Цей факт був зафіксований організаторами заходу. Тому у своєму запиті депутат поцікавився, чи є особи, яких члени «НацАльянсу» називають провокаторами, працівниками правоохоронних органів чи курсантами навчальних закладів МВС.

Також він вимагає дати відповідь, чому «провокаторів» привезли на місце проведення офіційного патріотичного заходу на транспорті правоохоронців.

Депутати підтримали запит.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Займіться ділом. Де не глянь- то одні провокатори ввижаються. На кожній сторінці питаю: "-У ЧОМУ ПРОВОКАЦІЯ ?"- ні одна сука не напише. Їдьте по своїх селах, та посидіть в погребах, може побачите себе зі сторони, уроди. Якась недоколихана за хлопцями гониться, бо чешеться десь, Я б на його місці дав між роги,А не слухав ту недоучку.
Відповісти
ніяк не хочуть зайнятися. Якщо захід відкритий для всіх, то яка провокація?
Що, заказуха на когось поступила? Тим Альянсом займіться, бо чого міліцію боятись, якщо нічого протизаконного не робиш. В них що , стріляли там ? Може на відео знімали? Зовсім звихнулися всі з тими полудурками. Да, проблем більше нема, як тільки істеричний нацальянс оберігати.
Відповісти
де можна пропіаритись. ДА...НА СЕСІЮ ВИНЕСТИ ПЕРШОЧЕРГОВО ; ВОРОЖІ АГЕНТИ ВСЮДИ. До психіатра скопом валіть, недоноски. Ну і ходила людина там,і що, через паркан на приватну територію проник? Зайшов через двері, фейс не сподобався? Ну попросили вийти - ВИЙШОВ НЕ ОПИРАЮЧИСЬ, що ще хочете? Дріт колючий натяніть і собак пустіть. Кому потрібна жалюгідна купка неудачливих піарщиків? Я взагалі не знаю, чого він ще в суд на вас не подав?
Відповісти
серйозним виданням, а тепер не буду читати. Соромно піарити заказуху.
Відповісти
ДЕ ПРОВОКАЦІЯ ? Нагадує маразматичний піар.
Відповісти
за жодного депутата що співпрацює з такою організацією.Думають люди дурні зовсім. не хчеться дивитись на той дешевий піар.
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат хоче дізнатися, чи працюють в міліції провокатори
26 червень, 2013, 11:59