Знущання з дитини: на Луганщині жінка посадила свою доньку на ланцюг. ФОТО

Знущання з дитини: на Луганщині жінка посадила свою доньку на ланцюг. ФОТО
На Луганщині 44-річну жінку підозрюють у домашньому насиллі над власною неповнолітньою донькою. Вона посадила дівчинку на ланцюг.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила начальниця відділу по зв’язках із громадськістю поліції Луганської області Татьяна Погукай, - пише Обозреватель.

Зазначається, що про подію сповістив правоохоронців житель Кремінського району. За словами чоловіка, до нього "приповзла 14-річна сусідка з ланцюгом на ногах" та попросила допомоги.

На місці події правоохоронці з’ясували, що неповнолітня дівчина вже добу перебувала з ланцюгом на ногах, які їй одягла її власна матір.

Жінка заявила, що скористалася ланцюгом, щоб у такий спосіб "перевиховувати" доньку, яка, нібито, постійно тікає з дому. Крім того, вночі вона мотузкою прив’язувала дитину до своєї ноги та до ланцюга на ногах доньки, аби знову ж таки "контролювати" її.

Нині дівчинка перебуває у лікарні. А за фактом незаконного позбавлення волі неповнолітньої відкрили кримінальне провадження за ст. 146 КК України. Досудове слідство триває.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От дивлюсь я на манікюр тої 14-ої і починаю розуміти, що на цеп посадили її не даремно... А глянути в історії - то за подібні речі батьки б сікли різками... От така мораль.
Відповісти
Шкода , що молодь така безжальна. до старших, бо не думаю, що якщо б діти поважали б батьків, то таке могло б статися. А так важко засуджувати матір, бо якщо б їй було наплювати на це створіння, то вона б не садила її на ланцюг,а так маємо те що маємо. Треба вміти виховувати словом, але не завжди так виходить.
Відповісти
Останні новини
Знущання з дитини: на Луганщині жінка посадила свою доньку на ланцюг. ФОТО
02 червень, 2020, 13:34