Кожен четвертий власник Android користується ПРИВАТ24*

Кожен четвертий власник Android користується ПРИВАТ24*
Кожен четвертий український власник Android-смартфона користується платіжними додаткам для електронного банкінгу Приват24.

Як повідомили в ПриватБанку, 1 червня кількість завантажень Приват24 для Android перевищила 600 тисяч, що стало абсолютним українським рекордом і значним досягненням серед банківських додатків глобального Google Play. Всього ж в Україні, за даними мобільних операторів, на 1 червня Android-смартфонами користувалися більш як 2,3 мільйона абонентів.

"Остання версія Приват24-смарт набула принципово нову функцію - можливість розпізнавання будь-яких карт камерою смартфона, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь, - цей простий і зручний спосіб прийому платежів тепер доступний для кожного Клієнта".

Також в оновленій версії смарт-банку істотно поліпшені функції замовлення та активації карт Visa internet, оновлені виписки по рахунках корпоративних клієнтів, сервіс пошуку банкоматів, терміналів та відділень банку.

Додаток Приват24-смарт доступний для безкоштовного завантаження на Google Play. Нині цим та іншими мобільними платіжними додатками ПриватБанку користуються більш як мільйон клієнтів.

Загальна кількість клієнтів системи онлайн-банкінгу Приват24 в Україні, за даними на 25 червня 2013 року, становить понад три мільйони осіб, за добу користувачі системи здійснюють 500 тисяч транзакцій, а середній обсяг однієї транзакції становить близько 400 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.