На Волині німцям для розширення заводу продадуть 2,5 гектара землі

Кабінет Міністрів підтримав продаж ділянки площею понад 2,5 гектара ТзОВ «ХАН-ЕЛЕКТРОБАУ УКРАЇНА» для обслуговування виробничих приміщень.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук розповів урядовцям, що це підприємство з іноземними (німецькими) інвестиціями працює в Нововолинську з 2003 року, - повідомили у прес-службі ОДА.

Власниками придбали виробничі приміщення колишніх електромеханічних майстерень Нововолинського ремонтно-механічного заводу та реконструювали їх, налагодили серійне виробництво малопотужних трансформаторів та інших електротехнічних компонентів. Продукція ТзОВ користується стабільним попитом, підприємство уже напрацювало бездоганну репутацію як на українському, так і на європейському ринках і планує розширення обсягів виробництва.

Так, у 2013-2014 роках підприємство має намір збільшити виробничі потужності на 25%. Зокрема, планує добудову цеху площею 1000 метрів квадратних та створення додаткових 100 робочих місць.

Другий і третій етапи розвитку підприємства у 2014-2019 роках передбачають добудову на земельній ділянці ще двох виробничих приміщень загальною площею 2000 метрів квадратних. Загальна кількість працюючих на заводі після завершення третього етапу складатиме 1000 чоловік.

Відтак, члени Кабінету Міністрів одноголосно підтримали проект розпорядження «Про погодження продажу земельної ділянки площею 2,5307 га Товариству з обмеженою відповідальністю «ХАН-ЕЛЕКТРОБАУ УКРАЇНА» для обслуговування виробничих приміщень».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині німцям для розширення заводу продадуть 2,5 гектара землі
26 червень, 2013, 15:10