Яку землю хочуть продати в Луцьку з аукціону

Яку землю хочуть продати в Луцьку з аукціону
Депутати Луцької міської ради надали дозвіл розробити проекти землеустрою для відведення земельних комунальних ділянок, що хочуть внести на аукціон.

Відповідне рішення міська рада прийняла 26 червня.

Своїм рішенням рада надала територіальній громаді Луцька в особі Луцької міської ради дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення. А також дозволила провести експертну грошову оцінку цих земель.

Це стане першим кроком для підготовки документів для продажу землі з аукціону, пояснив начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала.

Усі земельні ділянки – не для житлової забудови, а комерційного призначення. Загальна площа – 1,51 гектара.
Зокрема мова йде про ділянку у 0,08 га на вулиці Глушець та ділянку у 0,14 га на вулиці Ветеранів. Призначення ділянок – для будівництва торгово-офісного приміщення.

0,16 га на вулиці Ранковій та 0,52 га на вулиці Мамсурова планують продати під побудову складів. 0,07 га на вулиці Ківерцівській та 0,25 га на вулиці Єршова підуть з молотка для побудови автосервісу. 0,25 га на вулиці Єршова планують продати для облаштування стоянки транспорту. А 0,04 га на вулиці Львівській – для закладу громадського харчування.

До слова, найбільше дискусій викликала ділянка на вулиці Єршова, на якій запланована стоянка авто. Мовляв, є КП «Автопарксервіс», яке і має її обслуговувати. Зрештою депутати вирішили, що у процесі підготовки документів перелік земельних ділянок можна буде скоротити, а кожну з ділянок все одно затверджуватиме сесія міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: земля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Яку землю хочуть продати в Луцьку з аукціону
26 червень, 2013, 15:17