Організатор концертів розповів, чому MONATIK не виступає у Луцьку

Організатор концертів розповів, чому MONATIK не виступає у Луцьку
Дмитро Монатик не виступає у рідному Луцьку, бо тут на його адресу пишуть найбільше негативних коментарів у соцмережах.

Про це власник Tikhonov сoncert and event agency Євгеній Тихонов розповів під час прямого ефіру з головним редактором інтернет-видання «Перший» Юрієм Ричуком.

«Невтішна статистика: у Волинській і Рівненській областях найбільше негативних коментарів про Дмитра Монатика. В інших регіонах кажуть, що він крутий, давайте організовувати фестивалі імені Дмитра Монатика, а в нас – що він такий-сякий», - сказав організатор концертів.

«Хоча він з 2015 року не їздить в Росію – у мене є підтвердження від прикордонної служби, коментатори пишуть: «Я точно знаю, що він виступає на корпоративах в російських нафтових магнатів». Ну звідки ти це можеш знати? Де ти про таке прочитав?» - дивується Євгеній Тихонов.

«Дуже шкода. Я сподіваюсь, що колись переростемо цю штуку і таки привеземо Дмитра Монатика з концертом туди, де він виріс, де живуть його батьки, які будуть пишатись своїм сином, але зараз не той час. Я не знаю, з чим це пов’язано. Може, в нас багато заздрісних людей», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НАХРЕН ВІН ТУТ ПОТРІБЕН
Відповісти
Російсько мовний чорт
Відповісти
І ще в російських рекламах обовязково засвітитись!!!
Відповісти
як буде мати українських пісень на концертну програму, то може спробувати
Відповісти
не велика втрата)) ніхто не втратив нічого, є монатік, нема монатіка, що то міняє?))
Відповісти
ця москаломовна коротенька потвора в дебільній шапочці хай їде співати в гей-клубах маскви, а не до Луцька
Відповісти
Негативу тут багато бо він виріс з нами і ми його нутро знаємо. Він навіть не Українець, мені соромно що він Лучанин
Відповісти
хто це?
Відповісти
А можливо тому і багато негативу що не виступає в Луцьку? І не треба боятися зробити крок на зустріч місту де народився і виріс. Чи можливо настільки в нього в душі ненависті до нас що чекає коли окупант просити цого будуть? От це якраз дуже негарно і зверхньо. А те що ви говорите то є признак якраз слабкої людини. Не хочу тому що боюся. Треба бути таким як у фільмі який знімають про нього. Іти до мети. Таке враження що Луцьк не в миті цого і взагалі хоче його позбутися. Таке враження вибачайте.
Відповісти
Не бійся Дмитрику. Будь мужчиною приїзджай до міста Луцька. Не соромся що ти тут родився.
Відповісти
Полішуки є Полішуки! шкода !
Плішуку- щастя коли односельчанин або сусід ОБІСРЕ..СЯ оце щастя, втіха, радість! А коли людина ламає все, досягає мети, в свої роки змогла двом маленьким дітям СВОІМ показати інший континет, СВІТ, здобув популярнісь, ств рейтинговим - то ПОЛІШУКА відразу давить жаба, ПОЛІШУК відразу патріот, ПОЛІШУК відразу в вишиванці. А прибрати в себе біля будинку, НЕ ВИКИНУТИ недопалок через вікно авто ,або в смітник то ПОЛІШУКУ куди там, все під ноги та ще й харкути, а потім винні всі окрім ПОЛІШУКА!
Я був на концерті МОНАТИКА в МІНСЬКУ (НЕ РОСІЯ - для ПОЛІШУКА) і співав він там пісні українькою мовою також і ВСІ ПІДСПІВУВАЛИ ЙОМУ!
І коли людина допомагає дітям (І НЕ КРИЧИТЬ ПРО ЦЕ НА ВСЮ КРАЇНУ) своіми справами, то тим дітям не важливо якою мовою співає той чи інший виконавець. А ПОЛІШУКУ навпаки!
P.S. і не потрібно йому при такому настроі їхати в СВОЄ місто, розумні, мудрі, успішні люди мають можливість поіїхати будь куди на концерти своїх виконавців, а ПОЛІШУК буде сидіти в своєму болоті ( я не про місто).
Я Люблю Луцьк і ми кайфові, а явище ПОЛІШУКІВ з часом пройде!
Всім здоров я!

Відповісти
Що він може заспівати в рідному місті росейську пісню та там його тапками закидають. Вчи голубе українську мову бо ти її вже забувся і співай по українські будь патріотом своєї україни.
Відповісти
На мою думку хто несе негатив в собі не є щасливим.Люди,які пишуть лише негатив про будь-яку людину
(в даному випадку Монатік )
Не реалізовані і мають час для написання дурниць а не розвитку себе!
Відповісти
Останні новини
Організатор концертів розповів, чому MONATIK не виступає у Луцьку
04 червень, 2020, 19:38