Професійний IP відеонагляд. Як обрати та організувати ефективну роботу*

Професійний IP відеонагляд. Як обрати та організувати ефективну роботу*
Системи відео нагляду для контролю периметру всередині робочих приміщень та зовні можуть бути двох типів: дротовими та бездротовими. Звичайно, що новітні багатофункціональні системи сьогодні створюють за другим типом. Це пов’язано перш за все з необхідністю вирішення багатьох завдань системи відеонагляду, котрі не завжди зручно та можливо втілювати в системах дротового типу через необхідність формування електромереж.

Щоб організувати якісну та надійну систему відеоспостереження на об’єкті з фіксацією матеріалу на сервері та подальшим його використанням в якості доказової бази, варто звертатись до професійних компаній. Trassir – надійний виробник та постачальник високоефективних та прогресивних систем відеоспостереження з 20-річним досвідом в Україні та світі.

Переваги бездротової системи відеонагляду

Бездротова система відеоспостереження передбачає цифрові IP-камери, маршрутизатори та реєстратори. Кількість камер та швидкість передачі сигналу проектується виходячи із завдань майбутньої системи та особливостей периметру.

• Адаптовані системи передбачають можливість модифікацій та внесення змін без радикальних пере комплектацій;
• Легкий та швидкий монтаж бездротової системи;
• Можливість використання IP-камер у поєднанні з Wi-Fi реєстраторами, а також з'єднання з допомогою точки доступу.
• Можливості організації малопотужних та потужних серверів та моніторингових станцій в залежності від завдань майбутньої системи;
• Можливість спостерігати за об’єктом віддалено (перегляд зображень камер у реальному часі);
• Можливість керування без пековою системою у віддаленому режимі, використовуючи пароль віддаленого доступу (блокувати та надавати доступ, вносити зміни у налаштування системи).

Камери для системи відеонагляду

Асортимент цифрової продукції на теперішній момент є дуже великим, але тим складнішим є вибір найбільш ефективних компонентів. Найоптимальніший варіант – замовити проект у фахівців, котрі порадять надійну та ефективну продукцію. При цьому важливими будуть декілька моментів.

• Кут оптики. Якщо площа, де ведеться спостереження вимагає нагляду всієї території та отримувати картинку діапазоном 180°, використовують ширококутні камери.
• Відстань між камерою та приймачем. Це важливий момент в забезпеченні якісного швидкого зображення. Іноді варто використовувати підсилювачі сигналу.
• Поворотні механізми. Зазвичай необхідні для якісного зовнішнього відеоспостереження.
• Антивандальність. Камери з хорошою оптикою коштують недешево, а тому для зовнішнього спостереження варто подбати про захист техніки. Ці завдання виробники вирішують, створюючи антивандальні корпуси камер та іншим захисним обладнанням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Професійний IP відеонагляд. Як обрати та організувати ефективну роботу*
04 квітень, 2020, 22:53