Куди поїхати у відпустку в Україні: найкращі місця для відпочинку

Куди поїхати у відпустку в Україні: найкращі місця для відпочинку
Україна починає відновлювати авіасполучення, яке припинили через пандемію коронавірусу. Але не всі українці захочуть їхати в інші країни – багато хто вирішить відпочити на Батьківщині.

OBOZREVATEL пропонує читачеві дізнатися, де можна провести відпустку в Україні та які місця обов'язково варто відвідати.

Відпочинок біля моря

Бердянськ


Відпочинок в Бердянську підійде всім, оскільки тут є розваги абсолютно на будь-який смак: і яскраві нічні клуби, і затишні пляжі, на яких практично немає людей. У самому місті є кілька музеїв і пам'яток, які можна подивитися під час прогулянки.

Особливою популярністю користуються прогулянки на катері, а також відвідування місцевого аквапарку. Крім того, відпочинок у Бердянську точно влаштує сімей із дітьми, оскільки Азовське море тепле, а берегова лінія дуже плавна.


Одеса

Одеса порадує мандрівників влітку не тільки морем, але і можливістю насолодитися архітектурою. Крім того, практично щодня тут відбуваються різні культурні заходи і з послабленням карантинних заходів у туристів з'явиться можливість їх відвідувати.

Відпочинок в горах

Буковель

Одним із хороших варіантів для відпочинку в горах стане Буковель. Цей популярний курорт сподобається як любителям активного відпочинку, так і тим, хто віддає перевагу неспішним прогулянкам на природі. Буковель зручно розташований, з нього можна дістатися до багатьох інших селищ і невеликих міст Закарпаття та Карпат.

Яремче

Недалеко від Буковеля є невелике містечко Яремче, розташоване на мальовничому березі річки Прут, біля водоспаду Пробій. Тут туристам також запропонують безліч цікавих розваг: гуцульський базар, старовинні церкви, екскурсії в гори і мінізоопарк, який сподобається дітям.

Від Яремчого в пішій доступності є кілька яскравих пам'яток – гора Маковиця, з якої відкривається прекрасний вид, і скелі Довбуша, які розташовані в мальовничому лісі.

Відпочинок у місті

Львів

Тим, хто хоче насолодитися архітектурою, смачною кавою та неспішними прогулянками, абсолютно точно сподобається Львів.

Зазначимо, що у Львові дуже хороша транспортна розв'язка. Так, з міста можна дістатися в безліч цікавих місць: наприклад, у маленьке містечко Дрогобич. Тут буде можливість побачити, як з підземної річки видобувають сіль, а також піднятися на місцеву ратушу й насолодитися краєвидами.

Окремо варто згадати про стародавні дерев'яні церкви в Дрогобичі.

Подорожуючи автомобілем, варто відвідати Олеський замок, який розташований всього за 80 км від Львова.

Всього за 15 км від Олеського замку є не менше яскрава пам'ятка - Підгорецький палац. Поруч із ним розташований костел, на який також слід звернути увагу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ми де?
Відповісти
відпочивати??? та 90% населення думають як з голоду не здохнути, завдяки нашій владі. довели людей до злидарства.нащо такі статті викладати? некоректно.
Відповісти
На денёк-другой можно и по Украине погулять, но если отпуск, я бы в Испанию хотела. А если не выйдет, ну значит не судьба. Буду покупать разные интересные мелочи на виолити и реставрировать, композиции делать
Відповісти
Останні новини
Куди поїхати у відпустку в Україні: найкращі місця для відпочинку
05 червень, 2020, 20:47