Студенти ЛНТУ просять Азарова розібратися з Будинком офіцерів

Студенти ЛНТУ просять Азарова розібратися з Будинком офіцерів
Студенти Луцького національного технічного університету просять Прем’єр-міністра України Миколу Азарова втрутитися у ситуацію з передачею приміщень ЛНТУ на баланс Волинської ОДА.

Про це йдеться у відповідному листі на адресу Прем’єр-міністра, передає УНН.

Нагадаємо, приміщення Будинку офіцерів восени 2011 із власності Міністерства оборони України передали Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України. Міносвіти своєю чергою передало це приміщення Луцькому національному технічному університету. Передачу цього об’єкту погодив виконком Луцької міської ради.

Однак у дорученні Президента України від 26 січня 2012 року йшлося про можливу передачу приміщення в управління Волинської обласної державної адміністрації для облаштування в ньому концертних залів Волинської обласної філармонії.

Тим часом ЛНТУ вже розпочав реконструкцію цього приміщення.

«Після одержання права власності на дану споруду в університеті розроблено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію цього приміщення під учбово-лабораторний корпус з актовим залом, студіями живопису та малюнку, майстернями художньої скульптури та литви, науково-дослідними лабораторіями кафедри ПЦБ та автомобільних доріг і аеродромів», – йдеться у зверненні голови студентської ради ЛНТУ Максима Воскресенського.

За інформацією Студентської ради Луцького національного технічного університету, було організовано студентські будівельні загони для допомоги будівельникам у прискоренні робіт із введення в дію навчального корпусу.

Наразі у приміщеннях переданої будівлі проводяться підготовчі роботи із заміни зношеного даху, встановлення і заміни металопластикових віконних блоків, встановлення індивідуальної міні котельні, відновлення зовнішніх і внутрішніх мереж водо та енергопостачання, благоустрою території.

«Звертаємось до Вас, шановний Миколо Яновичу, з проханням підтримати нашу боротьбу за справедливе вирішення цього важливого для нас і університету питання», – йдеться у заяві.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Студенти ЛНТУ просять Азарова розібратися з Будинком офіцерів
06 лютий, 2012, 15:39