Волиняни погрожують перекрити трасу через незаасфальтовану вулицю. ФОТО, ВІДЕО

Волиняни погрожують перекрити трасу через незаасфальтовану вулицю. ФОТО, ВІДЕО
Жителі вулиці Марка Вовчка у Нововолинську просять владу заасфальтувати вулицю, щоб після дощу вона не була схожою на Венецію.

Люди стверджують, що після рясного дощу вона перетворюється на нововолинську Венецію, а через періодичне підсипання вулиці породою, будинки опинилися нижче, ніж рівень дороги, що загрожує підтопленням осель, - пише БУГ.

Люди зневірені та вже стомилися оббивати пороги Нововолинської міської ради. Розповідають, що звертаються щороку ще з 2013-го року і отримують ту саму відповідь: чекайте чергу на асфальтування.

“Вулиця поставлена на чергу: була 7-ма в списку, стала 13-та. Від голови (мера Нововолинська Віктора Сапожнікова) була пропозиція: скидайтеся грішми. Але, як він поможе за свої кошти, то і ми скинемося. А за бюджетні він повинен роботи виконувати. Якщо підняти документи по закриттю шахти №2, то там передбачалися благоустрій території: водопровід, проведення газу, асфальтування дороги. Та як бачите, ми не маємо нічого”, – бідкаються люди.

Жителі вулиці Марка Вовчка розповідають, що періодично дорогу рівняє грейдер, однак ями лишаються все-одно.

"Наша вулиця одна із найстаріших у місті. На деяких інших вже двічі асфальт проклали. Нам тільки породу сиплять. Вже топить будинки, бо вони нижче дороги. Потрібно одягати рибальські чоботи, щоб пройтися після дощу. Автомобілем їхати важко і ні “швидка”, ні таксі не хочуть їхати по таких катакомбах", – кажуть люди.

Є ще одна проблема – відсутність каналізації. Жителям Марка Вовчка пояснили, що її прокладання неможливе, адже це дуже дорого коштує. А за відсутності каналізації прокладати асфальт не будуть. Хоча, зауважимо, в перспективний план асфальтування доріг в Нововолинську вулиця внесена.

“У нас немає каналізації. Ми писали заяву і нам запропонували прокласти каналізацію з перекачкою. Казали звертатися до людей, щоб прокласти напряму через подвір’я. Та такого ми не робили”, – кажуть жителі.

Люди навіть погрожують перекрити дорогу на Львів, аби їх нарешті почула влада міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни погрожують перекрити трасу через незаасфальтовану вулицю. ФОТО, ВІДЕО
05 червень, 2020, 22:56