Нардеп Палиця хоче мати ще одне волинське видання?

Нардеп Палиця хоче мати ще одне волинське видання?
Народний депутат Ігор Палиця тисне на керівника проекту «ВолиньPost» Володимира Пащенка з метою змусити продати йому це видання – припускають експерти Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу.

Про це йдеться в Аналітичному підсумку політичних подій, підготовленому експертами ЦПАВК, пише Волинь Медіа.

Народний депутат Ігор Палиця за посередництвом одного з інтернет-сайтів та бізнесмен Володимир Пащенко, який віднедавна представляється керівником проекту «ВолиньPost», почали між собою інформаційну перепалку, - стверджують експерти.

«Хоча ніяких бізнес-конфліктів між ними не було, стосунки між обома бізнесменами ще недавно характеризувались як позитивно-нейтральні», - додають оглядачі ЦПАВК.

«Вже зараз можна стверджувати, що однією з головних причин інформаційного пресу на Пащенка була спроба «переконати» його продати веб-сайт ВолиньPost подешевше», - стверджують експерти.

При цьому вони пояснюють: сам Пащенко якоїсь серйозної політичної чи бізнесової загрози Ігореві Палиці не несе.

Натомість присутність в інформаційному полі регіону непідконтрольного інтернет-видання дуже не подобається чутливому до критики олігарху.

Експерти зазначають: наприкінці травня одне з інтернет-видань, яке відносять до сфери впливу Ігоря Палиці розпочало публікувати негативну інформацію про діяльність Пащенка на посаді радника міського голови.

Почалося все з публікації-зізнання, нібито, колишньої працівниці Володимира Пащенка, яка розповіла про те, як радник міського голови відпочиває у свій робочий час. Далі була ще одна публікація про обов’язки радників луцького мера, в якій знову ж зробили акцент саме на Пащенкові. Варто відзначити, що коментаря до цих публікацій у самого Пащенка видання не брало.

Експерти зазначають, що після цього Пащенко розмістив два записи в блогах, в яких з негативного боку згадав Ігоря Палицю.

«Крім того, в новинній стрічці «ВолиньPost» побільшало критичних матеріалів про луцького нардепа», - кажуть експерти. Хоча й додають, що Палиця сам цьому сприяв.

* * *

Від редакції ВолиньPost

Експерти ЦПАВК мають право на оцінку публікацій нашого видання. Й зокрема, пов’язувати «збільшення критичних матеріалів» про Ігоря Палицю зі згаданим конфліктом між ним і Володимиром Пащенком.

Все ж мусимо нагадати, що редакція не сприяла появі цих «критичних матеріалів». Для їх появи великою мірою «постарався» сам Ігор Палиця.

Нагадаємо, якими були ці критичні матеріали:

23 травня: Ігор Палиця відмовився давати коментар журналісту Сергію Шаповалу. При тому Палиця першим згадав у розмові ВолиньPost, до якого Шаповал має такий же стосунок, як і до решти волинських ЗМІ.

27 травня: Президент луцької "Волині" Василь Столяр заявив у сюжеті програми «Великий футбол» (не ВолиньPost), що власник клубу Ігор Палиця хоче відібрати у нього частку в клубі.

4 червня: Експерти ЦПАК (не ВолиньPost) заявили, що їх дивує позиція депутата Ігоря Палиці, який обирався у Луцьку проте проігнорував проблему скасування потяга «Ковель-Чернівці», чим продемонстрував свою віддаленість від проблем своєї громади, інтереси якої мав б лобіювати на найвищому державному рівні.

6 червня: Президент ФК «Волинь» Василь Столяр на чат-конференції ВолиньPost двічі згадав про Ігоря Палицю в контексті розмови про проблеми з фінансуванням клубу.

10 червня: Експерти ЦПАВК (не ВолиньPost) вивчили роботу народних депутатів від Волині за перших 6 місяців діяльності нового парламенту: за результатами цього дослідження Ігор Палиця продемонстував найгіршу роботу серед депутатів-мажоритарників.

20 червня: Нардеп Ігор Палиця попри неодноразові обіцянки відмовився спілкуватися з журналісткою Наталкою Пахайчук, яка, до речі, теж не працює на ВолиньPost’і.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
думаю фігня повна
Відповісти
В пух і прах! Жирно. Молодці, пости))
Відповісти
Самі пишете і самі себе хвалите- ай да молодці!)
Відповісти
Ого, це ж треба вміти аж так набивати собі ціну. Ричуку - ти так багато не вартуєш.
Відповісти
які там експерти. Сів собі володя і написав статю. заберуть волиньпост так як і каву. Ця людина нездатна щось втримати в своїх руках
Відповісти
у демократичний краини вся демократия повинна належити справжним демократам з одниеи правильнои партии
Відповісти
Пащенко продав ВолиньПост він тільки керуючий
А Палиця хоче не купити а забрати
Відповісти
А що вже Палиці ВН і Під прицілом набридли!тре ще нормальне видання захватити?? ВП не продавайтеся - будьте людьми!!!! і не тре в кожгій другій публікацфії згадувати Пахайчучку і Шаповала!!!!
Відповісти
На рівному місці ціну набиваєте. Не хочете продаватися, то працюйте, але ж гроші треба на відпочинок. А через рік знову всяку гидоту будете з пальця висмоктувати, щоб черговий сайт продати.
Відповісти
Вам самим не смішно з того що ви пишете? Не може Пащенко продати цього разу інтернет проект, як він це робив раніше, то вже вигадує що на нього хтось тисне. Такими ж методами він уже продав одне видання, але цього разу, впевнена, шантаж не вдасться.
Відповісти
Хай Івахів купує. Пащенко його обтанцьовує як тільки може, от хай умовить сайт у нього купити.
Відповісти
і півсторінки Голєва нехай купить, а то вона теж зірка, не сходить з борду ВП
Відповісти
А первый кричал: "Нам открыта дорога
На много, на много лет".
Второй отвечал: "Не так уж и много -
Все дело в цене на билет".

А первый кричал: "Куда хотим - туда едем,
И можем, если надо, свернуть",
Второй отвечал, что поезд проедет
Лишь там, где проложен путь.
Відповісти
А чи не видаєте ви бажане за дійсне?
Відповісти
А видання взагалі лише для цього і створене. Давайте продайтеся Палиці вдруге!
Відповісти
Если хочеш остатся- останься ПРОСТО ТАК
Відповісти
Жесть...
Відповісти
Пащенку терміново сайт продати треба,а ПАлиця купляти не хоче,от і пішла заказуха ,думаю всім це ясно
Відповісти
Не вяжеться. Якби Пащенко хотів продати, то сайт писав би чорнуху проти Палиці. тим самим підштовхуючи його мол купи, аби такої фігні більше не було. А тут пишуть - ПАЛИЦЯ ХОЧЕ САМ ЗАБРАТИ. Після такого Палиця буде геть дурним якшо купить. Тому я б швидше оцінював такі публікації як метод захисту від зазіхань Палиці
Відповісти
Я так думаю що ПАлиця і не збирався купувати цей сайт .волинь пост так піарить себе
Відповісти
Був в Росіі,там луплять жидовню ,ах "гай шумить".В Луцьку один жид все повітря спортив!Чи вже забули як вибори купляв,і де обіцяні результати? Жид на жидові сидить і жидом поганяє!Гої скоро своє гавно будете їсти,шоб вижити.
Відповісти
Невдячне бидло. Скільки допомагає місту Палиця ? А хто зробив більше назвіть хоча одного депутата!Всі тільки багато говорять та бруд на інших ллють.Який він не є а людям таки добре допомагає,і для міста немало зробив
Відповісти
Давай-давай, пропагуй!!! Виборці луцька - це, невдячне палиці, бидло!!! може ще біг-борди по луцьку розвісити для більшої переконливості)))Гарна ідея)))
Відповісти
паща на мило
Відповісти
чи купить сайт, чи ні - це не вплине на його "активну" роботу у Верховній Раді, як і у минулому скликанні найбільше прогулів...
Відповісти
Невже ті хто сидить у ВР постійно приймають якісь нормальні закони ?які закони прийняті на користь людей? Тільки й того що сидять і вигляд роблять що працюють. Тільки на благо кому? Точно що не на благо народу
Відповісти
Непогана ідея розмістити біг-борди того хто більше для Луцька і людей зробив чим ПАлиця. Хай знають люди що є ще такі благодійники. Тільки питання кого...
Відповісти
Не розумію срачу. Зараз учні, студенти можуть літом з*їздити в Буковель. Який кандидат з тих, що йшли від Луцька, зробив би щось краще?
Відповісти
а що кандидати мають когось в буковель посилати ? чи закони клепати на благо країни ?
Відповісти
A я взагалi не розумiю для чого ця вся писанина потрiбнa. Хто коментуе зi злостi, хто завидуе, хто просто, щоб якусь гадiсть написати на якомусь дебильному суржику. Хто принаймнi щось робить-тих i критикують, а критикують тi,що задницi не пiднiмуть, щоб хоча б щось зробити. Бо не знають i не вмiють.Критика повинна бути конструктивна, а так - це побрехеньки типу одна баба сказала.Нiкому не потрiбнi такi коментарi.
Відповісти
як і така писанина...
Відповісти
пишуть тільки ті яким шось поганого ці фамілії зробили або когось жаба давить що палиця самодостатня людина
Відповісти
Палиця вже купив "Волинські новини" і по рекомендації великого знавця ЗМІ Романюка поставив редактором бездарного Ватащука. До чого прийшло видання, коментувати не має потреби. Стало таким же, як і власний сайт мера "ВІП". Зараз воно повільно вилазить з забуття. Нічого не варто віддавати чи продавати. ВолиньПост - нормальне видання з читачем і з непоганими матеріалами. Сьогодні область чогось кращого не має. Ричук, тримайся. Перконай Пащенка, що це буде великою помилкою.
Відповісти
"Ричук, тримайся" :))))))))))
Відповісти
Булька, то ти?
Відповісти
не трогайте ричука ....йому як скаже ,Володя, так і напише...і немачого підневільну людину ображати
Відповісти
А за сколько купить хочет? Может весь этот шум из-за стоимости ресурса?! Тогда надо срочно ругать власть,и прославлять конкурента.
Відповісти
куплю недорого інтернет-ресурс,можна б/в.
Відповісти
"Об'єктивне" видання! А що вже "цікаве"!!! Якби не Палиця то й писать не було б про кого.Кожен день починається з Палиці, наче на Волині окрім Палиці і депутатів нема. А про "банкрутів", які банкрутять дкржаву на мільярди написать слабо чи страшно? А список, якщо ви справжні журналісти, можна продовжить... Палиця мирна Людина - писать не страшно, місту приніс, та і не тільки місту, користь, а не борги, за які ще правнукам прийдеться розраховуватись. Чи не соромно автору за таку брудну, продажну, копійчану "об'єктивність"? Адже люди знають хто є хто...Доцільність такого видання рівноцінна праці Пащенка в міській раді. Не набивайте собі ціни, бо бруд пролився в вашу сторону. Сором таким "журналістам"!
Відповісти
Поспрашивайте собственников сгоревших автомобилей, они вам очень многое расскажут про мирный характер банды Палицы.
Відповісти
він ПВМ ніхто
Відповісти
стане Палиці, такого сайту для мене більше не існуватиме
Відповісти
А на мою думку журналісти такіж як і ті депутати: бігають спочатку типу щось пишуть а плтім або плати або взагалі обісруть брехнею чи щось роздують! Все впирається в гроші, чи в журналіста чи в депутата чи в заступника мера чи простого працівника. Така наша проблема шо всі люблять гроші і за гроші продаються! Тому і хаос такий в державі!!!
Відповісти
Останні новини
Нардеп Палиця хоче мати ще одне волинське видання?
26 червень, 2013, 18:37