У місті на Волині мер знову поскандалив з журналістом. ВІДЕО

У місті на Волині мер знову поскандалив з журналістом. ВІДЕО
Журналісту Богдану Пташнику після словесної перепалки з міським головою Каменя-Каширського Василем Бондарем довелося припинити відеозйомку.

А згодом його змусили вимкнути диктофона, - пише він на сторінках Вістей Каменя.

"Страх міського голови Василя Бондара та секретаря міської ради Наталії Бащук перед фактом, що пересічні мешканці Каменя-Каширського отримають реальну можливість спостерігати за їх діяльністю, як на мене, починає нагадувати відверту паніку. Інакше пояснити впертий спротив проведенню відео-зйомки і подальшої трансляції засідань сесій міської ради назвати не можна", - стверджує Богдан Пташник.

Нагадаємо, в травні мер вигнав його з сесії, відмовивши у відеозйомці засідання.

Цього разу міський голова дозволив журналісту попрацювати, але коли дійшло до розгляду земельних питань, він попрохав вимкнути відеокамеру. Мовляв, під час обговорення озвучують особисту інформацію громадян.



"Пан Бондар і пані Бащук, заборонили фіксувати роботу депутатів, вкотре посилаючись на законодавство про захист персональних даних", - пише журналіст.

Після суперечки та голосування депутатів, які висловилися проти відеозйомки, Пташник вимкнув відеокамеру, але вімкнув диктофон.

"Проте, аби не марнувати час, я вирішив зробити хоча б репортаж з засідання сесії. З цією метою я увімкнув диктофон. Це звична практика для журналістів. Адже, не все можна записати, тим більше запам’ятати. Однак, буквально через кілька секунд пані Бащук почала істерично кричати «він на диктофон пише!!!» (виявляється, замість того, аби думати, як краще організувати роботу депутатського корпусу, секретар міської ради має важливіші завдання - з висоти президії слідкувати за журналістами). Почувши про диктофон, наш демократ-мер взагалі пригрозив, що зірве засідання, якщо я не вимкну пристрій", - розповів журналіст.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Камінь-Каширську патріот-депутат один, який руку приложив до сердця і повністю проспівав гімн України. Інші жували жувачку і щось "мимрили" собі під ніс, незнаючи слів гімну. Ганьба таким депутатам...
Відповісти
Хто співає, той патріот? Це щось нове.....
Відповісти
Розподіл майна громади (в т.ч. землі) не може бути таємницею.
Відповісти
А що робить прокуратура району?
Відповісти
А чому журналіст Богдан Пташник, ідучи в міську раду, не прочитав ЗУ "Про доступ до публічної інформації"? В ньому чітко зафіксовано все, що було порушено владою Камінь-Каширська. Якби пан Пташник знав цей закон, ні міський голова, ні депутати не змусили би його вимкнути засоби запису. Тому що за це порушення існує конкретна відповідальність
Відповісти
Коли вже люди зрозуміють, що на виборах потрібно думати, а не вірити. І до того часу доки люди будуть поводитись як стадо, завжди знайдуться вовки, які захочуть стати пастухами...
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині мер знову поскандалив з журналістом. ВІДЕО
27 червень, 2013, 09:10