Скільки боді потрібно для вашого малюка?*

Скільки боді потрібно для вашого малюка?*
Дитяче боді – обов’язків предмет в гардеробі кожного малюка, і на це є вагома причина. Такий одяг зручний, його легко знімати та надягати, від однаково добре підходить до будь-якої пори року. Відсутність великої кількості швів означає комфорт для шкіри та відсутність натирання. Почавши купувати дитячі речі, легко захопитися. Але скільки боді насправді потрібно придбати на https://www.VipAvoska.com.ua? Давайте спробуємо порахувати принаймні приблизно.

Що потрібно врахувати?

Немає точної відповіді на питання про те, скільки саме боді знадобиться тим чи іншим батькам. Усі діти різні, тому для розрахунків потрібно враховувати їхні індивідуальні особливості. Але є певні загальні фактори, які допомагають розібратися у необхідній кількості предметів одягу:

• Як часто ви плануєте прати боді? Деякі батьки міняють одяг щоразу, коли малюк пускає слину. Інші ж перуть боді лише тоді, коли вони стануть добряче брудними. В залежності від цього вам може знадобитися 7 комплектів на тиждень чи 5 речей на кожен день.
• Заміна підгузків. Якщо ви користуєтеся підгузками невисокої якості, вони можуть пропускати рідину та забруднювати одяг. В такому випадку замінювати боді потрібно буде частіше. Якщо ж воно лишається чистим, можна купувати менше комплектів одягу.
• Швидкість росту малюка. Більшість новонароджених ростуть дуже швидко. Тому не варто одразу купувати велику кількість боді однакового розміру. Хоча деяким малюкам не потрібно змінювати розмір одягу протягом місяців.

Щоб прати дитячий одяг можна було рідше, в першу чергу потрібно використовувати якісні підгузки. В такому випадку вам знадобиться принаймні 2 комплекти боді на день. Можна й менше, але тоді доведеться займатися пранням щодня. А для цього далеко не в усіх батьків є час та бажання. Набагато практичніше одразу підготувати цілий набір комплектів одягу.

Як купувати?

Є кілька факторів, які важливо врахувати при виборі боді для вашого малюка:

• Розміри одягу варіюються в залежності від бренду. Тому уважно вивчайте розмірну таблицю.
• Не поспішайте купувати багато комплектів одягу перед народженням малюка. Цілком можливо, що родичі та друзі подарують боді. Тоді ви вже матимете певний запас речей.
• Немає такого поняття, як «забагато боді». Якщо дозволяє бюджет, ви можете купувати стільки речей, скільки захочете. Чим більше їх буде, тим рідше доведеться їх прати.

Щоб мати запас одягу для будь-якої погоди, придбайте боді як з короткими, так і з довгими рукавами. І не забувайте про склад одягу – вам потрібні натуральні речі з м’якої тканини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.