Вироби з бетону та каменю для благоустрою*

Вироби з бетону та каменю для благоустрою*
Бетон – це універсальний матеріал в будівництві, для відновлень та реставрації, створення скульптур, а також виробництва елементів благоустрою і ландшафтного декору. Використовуючи бетон, можна оформити територію саду, дитячого майданчика, міських парків і скверів. У цьому матеріалі мова піде саме про елементи благоустрою. Лавка з бетону, невеликий фонтан, столик у дворі, тротуарна плитка для доріжок в сквері - всі ці елементи чудово себе проявляють у будь-яку погоду і служать людям багато десятиліть. На сайті ecobeton.com.ua ви можете знайти не лише оздоблювальні матеріали, але також малі архітектурні форми з натурального каменю та бетону.

Переваги матеріалу

• Бетон можна використовувати під відкритим небом. Матеріал не лякається негативних погодних умов (високої та низької температур, дощу, снігу, вітру).
• Тривалий термін експлуатації.
• Простота обробки.
• Можливість поєднання з іншими матеріалами.
• Стійкість до впливу цвілі та мікроорганізмів.
• Бетон не піддається корозії.
• Нейтральне ставлення до впливу ультрафіолету.
• Можливість створення більш міцних армованих виробів.
• Висока міцність і стійкість до механічного впливу.

Варіанти виробів

Виготовлення тротуарної плитки

Будівельні маркети пропонують тротуарну плитку в основному стандартної форми, але якщо придбати або виготовити форму для відливу незвичайної форми, з бетону можна створити плитку навіть самостійно. Використовуючи незвиклі форми, оформляють доріжки в саду чи на подвір’ї. Сама плитка при цьому може бути виконана не в одному, а в декількох кольорах. Бетон гармонійно поєднується з природними матеріалами, такі як деревина або штукатурка.

Садові скульптури

Скульптури для саду або скверу бувають найрізноманітнішими, адже завдяки пластичності і можливості надавати матеріалу будь-які форми, творити з бетоном дуже легко. Тому декоративні елементи (малі архітектурні форми) для саду, скверу чи парку створюють у великій кількості. Для оформлення саду можна замовити виробництво невеликих фонтанів, скульптур, лавок, стаціонарного столика для пікніка, вазони, а також садові барбекю-печі та каміни.

Лавки та столики

Для міста ідеальним варіантом є виготовлення лавок з бетону. При цьому сама лавка може бути виконана з дерева, а бетонним роблять її підставу. Дерев'яні елементи з часом можна замінити на нові, а бетонні боковини та опори будуть служити довгі роки.

Також з бетону фахівці виготовляють вуличні міські ліхтарі, сходові елементи та площадки, паркувальні бар’єри, міські урни для сміття і інші вироби, котрі широкого застосування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.