Від вибуху гранати на Сумщині загинув атовець

Від вибуху гранати на Сумщині загинув атовець
На Сумщині від вибуху гранати загинула людина.

Подія сталася сьогодні вночі, о 01:20, в одному з сіл Краснопільського району, - інформує відділ комунікації поліції Сумської області.

До поліції зателефонувала місцева жінка з повідомленням про те, що в результаті вибуху гранати загинув її 62-річний чоловік.

Правоохоронці встановили, що чоловік, вийшовши з хати на подвір'я, ймовірно сам підірвав гранату. Серед інших причин такого вчинку слідство розглядає самогубство, оскільки загиблий раніше неодноразово висловлював наміри вкоротити собі віку. Що стосується гранати, то її чоловік, скоріш за все, зберігав кілька років - відтоді як привіз з АТО, де проходив військову службу в якості добровольця у Національної гвардії.

На місці події працювали правоохоронці, які встановлюють всі причини та обставини інциденту.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де зброя, стрілянина або граната, там зразу хтось з АТО/ООС. Ото вже бардак у цій організації АТО/ООС, дозволяли і дозволяють надалі безтолкові командири своїм воякам вивозити на ДМБ вогнепальну зброю, набої та гранати. А це тому, що ніякого контролю не було з боку керівництва організації в АТО/ООС за збереженням арсеналу зброї.
Відповісти