Необхідно зменшити податки: волинські роботодавці – за підтримку підприємців

Необхідно зменшити податки: волинські роботодавці – за підтримку підприємців
Виконавчий директор БФ «Волинь-2014» Володимир Кривович переконаний, що в період пандемії коронавірусу підприємцям потірбно допомагати і робити все, що вони «не бігли» з Волині.

Це він озвучив 12 червня під час круглого столу «Відновлення робочих місць у Луцьку. Чого чекати?». Такий захід організував Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський, - пише ІА Конкурент.

«До 2009 року у Волинській області дуже багато росло чорниці та інших ягід. З певним проміжком часу посіви дикоростучої чорниці «зміщуються» у Вінницьку, Дніпропетровську, Житомирську, Київську області. В Києві є дуже великі посіви і там підприємці сплачують ПДФО саме за дикоростучу чорницю. Ми розуміємо, що ставляться певні плани і податкова замість того, щоб підходити толерантно до позиції визначення цієї бази нарахування ПДФО, старається брати максимальну ставку. Ми зараз хочемо, щоб підприємці «не бігли» з Волинської області», – озвучив Володимир Кривович.

Своєю чергою, присутній на заході заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Троханенко, зауважив, що він поінформований про ситуацію, однак такі ставки пропонує лісове господарство.

Виконавчий директор БФ «Волинь-2014» Володимир Кривович підкреслив, що таким чином, волинські ягоди відправляються з інших областей, бо там це вигідніше зробити через менші податки.

Присутня на заході депутатка Луцької міської ради та представниця «СВІДОМИХ» Алла Надточій наголосила, що фіскальна тема особливо болюча для бізнесу в нинішній час. Та додала, що вважає доцільним зменшити податки для підприємців I-ї та II-ї груп.

Зауважимо, на круглому столі були присутні співзасновники Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер та Михайло Наход, президент «Торгово-промислової палати» Олександр Смолич, генеральний директор «СКФ Україна» Богдан Волчок та директор Волинського центру зайнятості Роман Романюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хаму Троханенку з його тюремним жаргоном після скоєного краще б сидіти десь у віддаленому кабінеті і не показуватись людям на очі. Або виїхати з Волині світ за очі. Який сором!!! А воно, хамидло необтесане, ще лазить на наради. Не було кому підійти і плюнути в мордяку, яка просить цеглину.
Відповісти
Податки на прибуток мають бути для ВСІХ однакові, 18%+1.5%
Відповісти
Останні новини
Необхідно зменшити податки: волинські роботодавці – за підтримку підприємців
14 червень, 2020, 12:53