У Луцьку під час пожежі у будинку врятували підлітка

У Луцьку під час пожежі у будинку врятували підлітка
У Луцьку на вулиці Олександра Богачука горів будинок.

Так, 14 червня опісля півночі виникла пожежа в дерев’яному одноповерховому житловому будинку, - інформує ДСНС у Волинській області.

Повідомлення про пожежу до служби «101» надійшло о 00:54. Рятувальники, які прибули на місце, подали на гасіння пожежі спеціальний водяний ствол і змогли врятувати з задимленого приміщення підлітка.

Вогонь знищив меблі, вікно, пошкодив покрівлю та перекриття будинку. Врятований не постраждав, госпіталізації не потребував. Причину пожежі встановлюють.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може тепер працівники соц служби Наталя Вікторівна і Ірина Михайлівна,зрозуміють що я сьогодні від них хотіла і подивляться на цю проблему відкритими очима,може подумають чому неповнолітня дитина ,з певними відхиленнями знаходилась в квартирі де вони не проживають,серед ночі сам,де була та мама,в якої до них,з їх же слів, не має ніяких претензій, та й чи варто такій мамі залишати тих дітей,чи може зачекаємо коли станеться якась трагедія!???PS:доречі вже минуло більше доби,а мама так і не зявилась навіть подивитись щож там сталось
Відповісти