Селянська партія розраховує повернутися до ВР

Селянська партія розраховує повернутися до ВР
Селянська партія України на майбутніх парламентських виборах висуне своїх кандидатів у всіх мажоритарних округах - таке рішення ухвалив пленум СелПУ, присвячений 20-річному ювілею і виробленню стратегії на майбутній рік.

Як повідомили УНІАН у прес-службі СелПУ, виступаючи на пленумі, голова партії Сергій Довгань заявив: «Наша партія свого часу двічі була у парламенті, і ми обов`язково туди повернемося».

При цьому лідер СелПУ наголосив, що «головною причиною занепаду Української держави є нерозуміння «елітою» власного призначення. У зв`язку з цим ми пропонуємо законодавчо заборонити великому бізнесу працювати в органах державної влади».

Перший заступник голови партії Володимир Щепаняк переконаний, що «саме через відродження села з його традиціями, мораллю, щирістю, працьовитістю, дбайливим ставленням до землі-годувальниці ми зробимо Україну однією з найзаможніших країн у світі».

За його словами, Селянська партія докладе всіх сил, щоб «якнайшвидше утілити в життя дуже потрібні селу і затверджені Президентом програми «Відкритий світ» і «Сільський лікар».

За інформацією прес-служби, Селянська партія визначила, як стратегічне завдання, упровадження і супровід у сільгоспвиробництві розробок українських науковців-аграріїв.

Було вирішено перешкоджати продажу і виснаженню національного багатства українських чорноземів.

Довідка

Селянську партію України було створено 3 березня 1992 року.

На з`їзді партії 8 жовтня 2011 року головою партії був обраний один із її засновників Сергій Довгань замість Зеновія Холоднюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Селянська партія розраховує повернутися до ВР
06 лютий, 2012, 17:07