Депутати відвернулися від інтересів виборців, ‒ свободівець

Депутати відвернулися від інтересів виборців, ‒ свободівець
Депутат-свободівець Андрій Калахан (на фото) стверджує, що більшість депутатів Луцької міської ради відвернулася від інтересів лучан, відмовившись скасувати зростання комунальних тарифів.

Про це він заявив 27 червня, коментуючи відмову обранців громади підтримати проект рішення свободівців про скасування підвищення тарифів на утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, ‒ повідомляють у прес-службі партії.

Розглянувши подання фракції ВО «Свобода» до Луцької міської ради про скасування рішення виконкому від 5 червня 2013 року, більшість депутатів проігнорувала численні звернення мешканців Луцька та відмовилася підтримати проект рішення, який скасовує зростання комунальних тарифів, ‒ стверджують у «Свободі».

«За» проголосували лише 12 депутатів.

«Як відомо, виконавчий комітет Луцької міської ради 5 червня поточного року, незважаючи на велику кількість заперечень зі сторони мешканців міста, ухвалив рішення № 319-1 «Про тарифи на послугу з утримання будинків і споруд та прибудинкових території, що надається житлово-експлуатаційними підприємствами». Таким рішенням ці тарифи різко збільшено ‒ фактично у півтора рази», ‒ зазначив Калахан.

«Водночас значну частину з цих послуг фактично не надають. Більшість лучан й досі не знає, за що вони змушені щомісяця віддавати близько сотні гривень на утримання будинку, й куди йдуть ці гроші. Відсутній прозорий механізм звітності житлово-комунальних підприємств перед громадою за надані послуги», ‒ додав депутат.

«Тому наша фракція вважає, що ті депутати, які не підтримали скасування високих комунальних платежів у Луцьку, відвернулися від інтересів власних виборців», – резюмував Андрій Калахан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
депутати,що продали інтереси виборців, забезпечуючи безконтрольне використання коштів ЖЕКами, ще раз підтвердили,що вони нічим не кращі "тушок" з Верховної Ради, що заради фінансових подачок, продають так само виборців. А як це Григоренко з БЮТу ті інші "пижилися", що, мовляв, не допустим підвищення без звітів і обговорення. Про Мяр і бабу ларису і говорити нема що...нікчемні брехуни
Відповісти
Свобода економічно слабо підійшли до цього питання. Дешевий піар.
Відповісти
До чого тут свобода та піар?
Відповісти
причина в тому, що грошей в міському бюджеті не вистачає, якщо не піднімуть тут, то прийдеться забрати кошти з іншої галузі і перекрити проблеми в ЖКП, так-що тут палка з двох кінців.
Відповісти
Соромно за продажну позиціцю БЮТ.
Відповісти
А мені соромно за Свободу. За дешевий піар і за безтолкового доповідача з даного питання Вегу.
Вела чомусь мовчить , що проживає собі на водоканалу нову службові машину. Може за ці кошти що т можна було б зробити для людей.
Відповісти
вони вставляють палки в пакращення.треба трудитись на благо країни.вірити як вірили наші діди та батькі.даєш пятілєтку.там в європі(комунізмі) всьо буде краще.треба пачикати років 15.в людей канструктівних в кого сини.в кого внуки вже..хай працують..вони знають як.щербіцкій учив.
Відповісти
ти.про машину..а вишкі тоже він ..
Відповісти
Хто підтримав із депутатів рішення запропоноване Свободою.
Відповісти
платим зав повітря часто.а зараз партія сказала нада.народ отвєтіл -бери.цікаві лучани сюда пишуть.радіють підвищеню тарифів які і так спотолка.поставили лічильники-підняли тариф..і так пять раз..європа ..чи глуха радянщина..вибарци.лохторат.
Відповісти
Пан Вега,працюючи в комунальному підприємстві, мабуть знає більше вашого,куди гроші йдуть.
Якщо вже він не побоявся - значить знає,як там собака порилась. Свобода хоча б не мовчить!
Відповісти
"Чудово" коментатори мочать Вегу та Свободу, але рекомендую врахувати, що Вега працює в КП "Ліцькводоканал", тарифи якого встановлюються нацкомісією і міська влада до цих тарифів не має відношення. Піднято тарифи на утримання будинків та прибудинкових територій (поцікавтесь щодо структури цього тарифу й чітко дасьте собі відповідь, за що й кому платите). А те, що Свобода проти такого здирництва, то це робить їм честь (доречі тарифи піднято не лише за послуги комунальних, але й приватних ЖЕКів!
Відповісти
Останні новини
Депутати відвернулися від інтересів виборців, ‒ свободівець
28 червень, 2013, 12:39