Початок кар'єри Світлани Лободи*

Початок кар'єри Світлани Лободи*
Сучасні тренди змінюються досить швидко і не завжди встигаєш за ними встежити. Ця тенденція стосується і музики. Але в цій сфері, як і в будь-який іншій, є такі люди, що залишаються популярними завжди, наприклад, Світлана Лобода, яка ось уже понад 20 років виблискує на сцені. Чоловіки падають до її ніг, дівчата намагаються стати схожою на неї – Світлана Лобода стала кумиром для багатьох. Нічого б цього не вийшло без плідної праці, наполегливості та великого бажання. Розповімо трохи про початок творчого шляху співачки.

"Капучіно"

Ще під час навчання Світлана почала співати в музичному колективі "Капучіно", продюсером котрого був Віктор Дорошенко. Більшість пісень "Капучіно" було виконано в джазовому стилі. Досить швидко вони стали популярними, продовжуючи виступати як в невеликих клубах, так і в великих казино.

Світлана не боялася показувати себе і свій характер, тому для багатьох шанувальників, які вже з'явилися у співачки, вона була сильною вокалісткою і цікавою особистістю.

Така робота приносила гроші, але не задоволення. Дівчина не бачила перспектив групи та незабаром покинула її.

Alicia Gorn

Фантазії Світлани не було меж, їй хотілося дивувати та інтригувати свою публіку. Тому ще під час роботи в "Капучіно" за допомогою своїх однокурсників співачка записала сольну програму, куди були включені пісні з бразильськими мотивами. Далі продюсер Михайло Ясинський допоміг їй створити імідж співачки-інкогніто з Великобританії, вона завжди виступала в темних окулярах і мала псевдонім Alicia Gorn.

Цей проект також швидко став популярним, але зірка різко припинила його, так як він швидко їй набрид.

"Екватор"

Наступним етапом кар'єри Лободи став перший український мюзикл "Екватор", в якому дівчина отримала головну роль. Це було грандіозне видовище, на підготовку до нього витратилася багато часу, сил і, що не менш важливо, грошей. Саме фінансова сторона вплинула на подальшу долю мюзиклу: він не окупився і його довелося закрити. Таке коротке життя "Екватора" не завадила Світлані стати поміченою в українському шоу-бізнесі й про неї почали говорити.

«ВІА Гра»

Після цього настала нова сходинка в кар'єрних сходах співачки. Їй довелося створювати все практично з нуля, але вона не здали й буквально за три дні створила групу "Кетч", придумала її концепцію, пошила костюми та навіть вигадала репертуар. Вони виступали в клубах Києва, адже на великі майданчики вони поки не претендували. На одному з виступів самобутню співачку помітив продюсер групи «ВІА Гра» Костянтин Меладзе і покликав дівчину на місце Анни Сєдокової, яка перед цим покинула проєкт.

Учасницею "ВІА Гри" вона була не так довго – всього 4 місяці, але за цей час Світлана встигла зрозуміти, що така робота не для неї, адже їй максимально забороняли самовиражатися.

Після виходу з колективу Світлана Лобода повністю пішла у вільне плавання і до сих пір підкорює мільйони сердець своєю музикою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.