Depeche Mode у Києві зустрічав «Беркут». ФОТО

Depeche Mode у Києві зустрічав «Беркут». ФОТО
В аеропорту «Жуляни» легендарних музикантів не зустрічав жоден фанат ‒ час прильоту гурту було суворо засекречено.

Видатне британське тріо Depeche Mode прибуло до столиці України за день до свого концерту ‒ ввечері 28 червня, ‒ пише ТСН.

Зате в аеропорту на Depeche Mode чекали пʼять чорних мікроавтобусів Mercedes-Benz Vito та два білих Mercedes-Benz Sprinter. Там знаходилися працівники «Беркуту».

З невідомих причин чартерний рейс зі Стокгольма, яким летіли музиканти, затримався більше, ніж на годину. Після прибуття в аеропорт зіркова трійця встрибнула у найближчий мікроавтобус та швидко відправилася у пʼятизірковий готель «Фермонт» на Подолі, де для них вже забронювали номери класу «люкс» по 10 тис. грн кожен.

Очолювала ескорт з семи мерседесів машина «Беркуту». На підʼїзді до готелю беркутівці перегородили проїжджу частину на кілька хвилин, щоб автомобіль з учасниками Depeche Mode зміг підʼїхати до центрального входу готелю. Біля готелю зіркових гостей зустрічали пʼятеро осіб персоналу. Фанатів не було і тут.

У цей свій приїзд в Київ Depeche Mode не збираються гуляти містом. Сьогодні, 29 червня, після обіду зірки проведуть саунд-чек свого нового шоу «Delta Machine Tour» на НСК «Олімпійський», а о 19:00 розпочнеться концерт.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де беркут?
Відповісти
в небі літає
Відповісти
да непевно в небі. Журналитси думайте що пишете і яке фото викладаете
Відповісти
Останні новини
Depeche Mode у Києві зустрічав «Беркут». ФОТО
29 червень, 2013, 13:57