На Волині відбувся фестиваль спорту. ФОТО

На Волині відбувся фестиваль спорту. ФОТО
Обласний фестиваль з фізичної культури та спорту відбувся у Любешові 28 червня.

Під час урочистого відкриття заходу були присутні голови майже всіх РДА, обласне керівництво та голова Волинської Ода Борис Клімчук, ‒ пишуть Волинські новини.

У своєму вітальному слові губернатор зауважив, що йому дуже приємно через те, що змагання відбуваються на оновленому стадіоні «Колос». Мовляв, спортивні змагання мають відбуватися на високому рівні.

Відзначив він той факт, що «ми не настільки бідні», аби не мати хорошої спортивної форми для атлетів, робити «нормальні» футбольні поля з меліорацією та майданчики і працювати над тим, аби добре представити Україну на міжнародній спортивній арені.

Подякував він усім, хто долучився до організації фестивалю, зокрема голові Любешівської РДА Василю Корцю та Любешівської райради Василю Гриневичу.

Своєю чергою Василь Корець зазначив, що радий приймати кращих волинських спортсменів на стадіоні, аналогів якому немає не лише на Волині, але й в усій західній Україні. Окрім того, голова місцевої РДА вручив Борису Клімчуку картину в подарунок, яку губернатор запланував повісити у своєму кабінеті.

Опісля цього грамотами та подяками відзначили як тих, хто долучилися до організації дійства, так і спортсменів. Зокрема, він привітав сім’ю Костюків з Нововолинська, які здобули кубок на всеукраїнських змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Саме завдяки цій перемозі наступний такий захід відбудеться на Волині.

Під час фестивалю відбулися змагання з 8 видів спорту. Так, спортсмени брали участь у легкоатлетичній естафеті, перетягуванні канату, пляжному волейболі серед ветеранів, стрітболі, змаганнях серед сімей, міні-футболу, метання набивного м’яча та колоди.

За результатами всіх змагань у загальнокомандному заліку кращими виявилися Луцький район та місто Луцьк серед районів та міст відповідно. «Срібло» здобули Маневицький район та місто Володимир-Волинський. А третє місце – у Ковельського району та міста Ковель.

Нагороджували переможців начальник управління сім’ї, молоді і спорту Волинської ОДА Галина Карнаухова, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул та керівництво Любешівського району.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відбувся фестиваль спорту. ФОТО
29 червень, 2013, 14:51