На волинському озері посеред ночі спіймали двох браконьєрів. ФОТО

На волинському озері посеред ночі спіймали двох браконьєрів. ФОТО
18 червня державні інспектори рибоохоронного патруля спільно з громадськими активістами на водоймах Ковельського району під час рейду зафіксували порушення.

Про це повідомляє пресслужба рибоохоронного патруля у Волинській області.

На озері поблизу села Любитів Ковельського району приблизно о 4-й годині ночі викрили двох громадян. Чоловіки ловили рибу забороненим знаряддям лову – мисиновою сіткою. На березі виявили сім карасів сріблястих. Живу рибу випустили назад у водойму.

На викритих осіб склали адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направили до судів для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучили.

«Ми вдячні активній громадськості за участь в рейді та допомогу у викритті незаконного рибальства. Спільна робота ілюструє наскільки важливо співпрацювати разом в боротьбі з браконьєрством. Обов’язок кожного з нас берегти природні ресурси, не бути осторонь та робити все щоб попередити нові порушення», - прокоментував начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Нагадують, в Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На волинському озері посеред ночі спіймали двох браконьєрів. ФОТО
18 червень, 2020, 19:29