Хто відповідає за старі поштові скриньки у Луцьку

Хто відповідає за старі поштові скриньки у Луцьку
Луцькі комунальники не мають права з власної ініціативи знести старі поштові скриньки, розташовані на вулиці.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповів начальник Департаменту ЖКГ Луцької міськради Микола Осіюк.

Головний комунальник Луцька визнав, що у місті є багато поштових скриньок, які мають непривабливий вигляд і перебувають у занедбаному стані.

«Ці поштові скриньки належать «Укрпошті». Саме вона мала б здійснювати їх ремонт та наглядати за їх станом. Але в «Укрпошті» кажуть, що вони відмовляються їх обслуговувати, бо прибутки підприємства скоротилися. Все більше населення користується іншими засобами зв’язку. Мало хто виписує газети чи відправляє листи. Ми ж самостійно не маємо права включити обслуговування цих скриньок до комунальних тарифів», - пояснив Микола Осіюк.

Посадовець відзначив, що у випадку колективного звернення лучан занедбані поштові скриньки можна знести, але для цього має бути спільне бажання усіх. Якщо ж комунальники будуть зносити самостійно ці скриньки, може виявитися, що є той, хто ще користується поштою, виписує пресу чи отримує листи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо важко міській владі пред'явити такі штрафи Укрпошті, щоб зникла та ганьба з вулиць, то міняти треба саму міську владу.
Відповісти
А шо скринька - ти її знось не знось - зиску для комунальників ніякого. А от коли би мова зайшла, наприклад, за дерево - то там уже є предмет діалогу. То самі зріжуть і деревину зажилять, то деревиною з підрядником розрахуються за зрізання дкрева- і тут шось капне. А зараз буде так - ото озвучили свою імпотентну позицію, а бомжі і металісти почули і почнеться по всьому місту неконтрольований процес крадіжоу ящиків з масовою здачею на металобрухт. А потім шось будуть молоти язиками. Бо в головах ну ніяк не може народитися якась мудра пропозиція. Видно шось з головою !
Відповісти
Але в «Укрпошті» кажуть, що вони відмовляються їх обслуговувати, бо прибутки підприємства скоротилися. Все більше населення користується іншими засобами зв’язку. Мало хто виписує газети чи відправляє листи

Це взагалі нонсенс, чи раніше укр пошта заробляла тим що газети виписували!? Чи може макаронами, цукерками і печивом? Котре попадє туди через відкати для вищого керівництва. Беріть приклад з інших, на новій пошті черги весь час, зявляється якийсь Justin і за кілька місяців він на слуху, а за трохи буде конкурент нової пошти. А ви торгуйте макаронами, ви ж пошта...
Відповісти