Щоб не захворіти: у Луцьку просять не відключати гарячу воду через епідемію COVID-19

Щоб не захворіти: у Луцьку просять не відключати гарячу воду через епідемію COVID-19
У Луцьку просять переглянути плани відключення води у зв'язку з пандемією.

Про це йдеться у петиції Юрія Панасюка до місцевої влади.

За словами автора петиції, на сьогодні Волинська область є однією з рекордсменів з поширення коронавірусу. Найближчим часом розпочнеться планове масове відключення гарячої води. Це, на думку лучанина, може призвести до масового спалаху захворюваності.

"Рекомендація МОЗ мити руки з милом. Але в літній період через високі температури є відкритими набагато більші ділянки тіла, на які також можуть осідати частинки вірусу, і які також варто було б мити частіше. Якщо в звичайній ситуації людина змогла б прийти додому і помитися під душем, то дії комунальників спричинять те, що небагато людей погодиться декілька раз на день гріти гарячу воду щоб помитися. Зв'язок простий: людина помила руки холодною водою, а потім взялася помитими руками за іншу відкриту частину тіла, що нівелює сам результат від миття рук", - йдеться у тексті звернення.

Життя і здоров'я багатьох людей є незрівнянно ціннішими за можливість аварій на тепломережі, тому, стверджує Юрій Панасюк, необхідно за можливості відмовитися від відключення гарячої води, а якщо це неможливо, то скоротити термін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.