Справу Вікторова скерували до суду

Справу Вікторова скерували до суду
Прокуратура Волинської області скерувала до суду кримінальну справу про обвинувачення у хабарництві колишнього директора Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування Олександра В.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, директора згаданого комунального підприємства, депутата Волинської обласної ради Олександра Вікторова затримали 28 вересня 2011 року співробітники відділу Державної служби з боротьби з економічними злочинами.

Його обвинувачують за частинами 2, 3 статті 368 та частиною 2 статті 191 Кримінального кодексу України.

Встановлено, що він за попередньою змовою з майстром із благоустрою цього підприємства на території Луцького міського кладовища у серпні 2010-го та у вересні минулого року одержував хабарі за бронювання місць для поховання.

Окрім того, досудове слідство виявило ще чотири випадки одержання хабарів самим екс-депутатом: незаконні побори горе-керівник брав не лише за виділення місць для поховання, але і за влаштування працівника на роботу в комунальне підприємство та продовження оренди майна комбінату.

Встановлено також факт заволодіння ним коштами підприємства шляхом зловживання службовим становищем.

Зараз колишній директор спецкомбінату перебуває на підписці про невиїзд.

Нагадаємо, 29 грудня 2011 року депутати Волиньради прийняли рішення про дострокове припинення депутатських повноважень Олександра Вікторова.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Витек, исправительное учреждение №28 с дислокацией в Маневичах готово зажать тебя в свои крепкие объятия. У нас ты пройдешь настоящую школу жизни и многому научишься. С приветом - братки колонии.
Відповісти
Останні новини
Справу Вікторова скерували до суду
06 лютий, 2012, 18:06