Донецький депутат на Волині: «У нас в облраді немає «кнопкодавства», бо майже всі - регіонали»

Донецький депутат на Волині: «У нас в облраді немає  «кнопкодавства», бо майже всі - регіонали»
У Донецькій обласній раді відсутнє явище "кнопкодавства", коли депутати голосують за своїх відсутніх колег, заявив голова Донецької облради Андрій Федорчук під час прес-конференції за підсумками візиту на Волинь.

Нагадаємо, з 22 по 26 червня Волинь приймала делегацію із донецької області в рамках угоди про співпрацю.

Федорчук розповів, що за два останніх роки був лише один випадок, коли депутат проголосував за свого колегу. За словами посадовця це випадок викликав значні дискусії серед донецьких депутатів та журналістів.

Відсутність кнопкодавства Федорчук пояснив тим, що у Донецькій облраді тотальну перевагу має Партія регіонів. «У нашій обласній раді 180 депутатів, 164 з них – це фракція Партії регіонів».

За словами Федорчука інші депутати, зокрема з Фракцій Народної партії, КПУ та Аграрної партії часто голосують в унісон з регіоналами, тому «рішення як правило приймаються одностайно».

Натомість голова Волинської обласної ради Володимир Войтович заявив, що на Волині обласні депутати більше дискутують там, «де не мало б бути дискусій».

Він висловив побажання щоб депутати Волинської облради були більш одностайними та мали більш консолідовану позицію. На думку Войтовича «в Донецькій обласній раді є більш діловий, прагматичний підхід до прийняття рішень», чого не вистачає на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Він висловив побажання щоб депутати Волинської облради були більш одностайними та мали більш консолідовану позицію. На думку Войтовича «в Донецькій обласній раді є більш діловий, прагматичний підхід до прийняття рішень», чого не вистачає на Волині".
Відповісти
Нехай би Войтовича з собою в Данбасс узялі.Одного прислужника зекової кліки було б менше..
Відповісти
тайожний союз.дайош Войтовича галавою.
Відповісти
Єдиностайне стадо баранів.Для чого їм потрібна інша думка?Совковий одобрямс це їх прерогатива рабів.Донбасс- це не регіон,це тип мислення.
Відповісти
Швидше невиліковний пролетарський діагноз.Як шкода Войтовичам,Клімчукам і всій цій кабінетній челяді,що в нас ще хтось щось може говорити!!!
Відповісти
так и треба рукой махнув кнопку нажали порядок е порядок а то розвели демократию
Відповісти
В Донецькій облраді не має "кнопкодавства" тому,що її депутати не мають власної думки,вони вже давно голосують так, як влада скаже. Через це маємо те,що маємо...
Відповісти
Останні новини
Донецький депутат на Волині: «У нас в облраді немає «кнопкодавства», бо майже всі - регіонали»
30 червень, 2013, 12:54