Парад наречених у Луцьку. ФОТО

Парад наречених у Луцьку. ФОТО
У Луцьку відбувся Парад наречених, під час якого дівчата в білих сукнях пройшлися центральним проспектом під ревіння мотоциклетних двигунів та марші у виконанні живого оркестру.

Парад відбувся 30 червня, розпочавшись збором учасниць на Театральному майдані.

Загалом зібралося трохи більше 50 дівчат. Організатори навмисно запрошували усіх, хто бажав – заміжніх і незаміжніх. Поряд з нареченими йшли і малі діти.

Колона на чолі з оркестром рушила від майдану по проспекту Волі, дійшла до пам’ятника Тарасові Шевченку. Далі учасниці зійшли за фонтани на сходах для спільного фото.

Колону наречених замикали півтора десятка байкерів на мотоциклах, весільний лімузин і реставрований ГАЗ.

«Для одружених це можливість ще раз згадати щасливий день весілля та продемонструвати гармонію сім’ї, а також поділитись досвідом з тими дівчатками, що готуються до сімейного життя. Для неодружених, можливість на декілька годин перетворитися на прекрасних наречених, і до одруження підійти виважено та відповідально», - зазначили організатори.

Головна мета Параду, за їхніми словами - привернути увагу громадськості, особливо молоді, до таких цінностей як сім’я, шлюб, сімейні традиції, пропаганда високої моралі та здорового способу життя, а також позиціонування Луцька як міста, що всіляко підтримує та береже родинні цінності українського народу.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 62
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вони якісь такі страшні....
Відповісти
Думки Ваші страшні...

Фото справляють враження як кадри з фільмів Тарантіно - мороз по шкірі )
Невже наречені з древнього Луцька на рівні Уми Турман з "Вбити Білла"?

БРАВО, дівчата!!!
БРАВО, байкери!!!
БРАВО, організатори!!!
Відповісти
А вони таки страшні!!!
Відповісти
А Ви вийшли заміж? )
Відповісти
А сама то в дзеркало дивилась???
Відповісти
Це що, кастинг на роль Проні Прокоповни Сєрькової? Таки класика не старіє!!!
Відповісти
Ха-ха-ха!!! Сідєлі-сідєлі - такі висєдєлі! Покажіть ще тих "щасливців", які відхопили таке щастя!
Відповісти
та не то шоб "страшні", просто вопрос, ну нахрена летом столько "штукатурки", блесточек, и стразиков...дети киркорова!
Відповісти
Выпускной редактор, первый абзац кто-то читал? Я понимаю, ночь в замке и все такое, но читать поставленное тоже ведь нужно.
Відповісти
дякую виправили
Відповісти
"під ревіння мотоциклетних двигунів та марші у виконанні живого оркестру" - может "маршу"???
Відповісти
"під маршу"?
чи "під ревіння маршу"? )))
Відповісти
"та маршу у виконанні живого оркестру" так буде правЕльно))))
Відповісти
а хоть би хтось прийшов в народному вбранні. Клони...
Відповісти
Була красуня у народному вбрані!Шкода що не показали!
Відповісти
Жодного достойного плаття!!!
Відповісти
Це не показ весільних суконь!
Відповісти
Не буває негарних наречених, бувають погані фотографи...
Відповісти
Ох, як ванільно.
Відповісти
100% правда (((
Відповісти
чому у більшості "наречених" такі хмурі і зосереджені обличчя? усміхнені, в основному у тих - хто фоткає. ЛЮДИ !!!!!!!!!!!!!! Ау !!!!!!!!!!!!! Усміхніться. Для чого приходити і мучити інших своїми проблемами по попадання на це шоу ???
Відповісти
от лица невест отвечаю.. все счастливы!!!!светило солнце в глаза по этому и создалось впечатления грусти.Не нужно так говорить..вы не знаете каково оно по ту сторону в роли невесты парада))))
Відповісти
Я вже колись писав - що за дивний вибір ракурсів? навіщо так низько точки зйомки? з такого репортажу у мене одне враження - КОШМАР був, і не лише у мене.
буду чекати фото від інших учасників.
Відповісти
Шкода що їм коси не видали.
Відповісти
если не нравится чего рассматривали????нужно пройти мимо и не акцентировать на это ваше внимания, а искать то что мило вашему глазу!!!!!
Відповісти
девченки у нас красотки...но вот этим "косметологам" нужно руки поотрубывать...ну какого нах так красить, еще и летом?!
Відповісти
Чому страшні?
це ж не справжні наречені! На веселля напевно так би з них відсотків 80 не одягнулися б. А на такому заході можна поекспериментувати...і більшість з них неодружені взагалі, тому й сукні у більшості класичні , бо напевно позичали у когось.Люди ви взагалі не розумієте де гра, а де реальність, дівчата молодці(активістки) беруть участь у заходах які проводяться.Підтримую)
П.С.Оцініть,Для вас старались! бо вам тепер є , що коментувати!
Відповісти
Дуже згідна з "глядачою"
гарні вбрання, деякі експериментні (дуже цікаво оформлені)
образи звичайно ж для "параду".
Багато хто пише що наречені похмурі. Зверніть увагу і подумайте: світило сонце і вони без соняшних окулярів, і не в тіньку, а під сонцем. Ось чому хмуряться-морщаться. Невже ніхто собі цього не зрозумів перш ніж коментувати.

Таке відчуття що в нас люди тупо закривають очі на щось гарне, чи веселе, чи добре і можуть лише критикувати.

От пішли б брати участь у параді, може хоч би щось урізноманітнили в свому житті, і менше було б "яду" все і всіх критикувати!!!!

Гарний парад! Усім добра!
Відповісти
перш ніж викладати фотоматеріал слід його уважно обдивитись і подумати чи передає він атмосферу подій. а непрофесіоналізм не варто зводити на невдалу погоду.
на цьому фоторепортажі фотографії передають жахливо цю гарну подію. хоча впевнений в інших вони будуть кращі
Відповісти
До речі, перегляньте цю новину про парад

http://vip.volyn.ua/news/lutskom-krokuvali-narecheni-foto

тут на фото майже всі усміхнені,і "Дівчата змагалися у різних конкурсах, аби перемогти у кількох номінаціях «Міс ніжність», «Міс спокуса», «Міс епатаж», «Міс фантазія» та власне «Міс наречена – 2013». Окрім того, призи отримають володарки найкращих зачісок та макіяжу."
Ось для чого так готувалися
Відповісти
саме гарнюнє дівчатко з капелюшком (8 фото),
Відповісти
а 7-е фото теж бомба. За секунду перед лєнтою :))))
Відповісти
І мені дівчисько в капелюсі сподобалось- справжня красунька, миле дитя)))
Відповісти
Спасибо огромное!(если я правильно поняла что это речь обо мне яркий макияж и соломенная шляпка)
Відповісти
спасибо огромное)
Відповісти
Це у фотографа явно руки криві... Жодного нормального кадру...
Відповісти
Мені сподобалась дівчинка під № 20(дуже ніжна та замріяна) і дівчинка з розкішним вінком(цікаво сама плела?)А взагалі, люди, перестаньте поносити учасниць! Уявляєте як їм не приємно читати ваші коментарі, який це може викликати осад на душі.Мені здається, що тут іде недопрацювання візажистів та перукарів...Дивишся, наче непогана дівчина, приємні риси облицця, а в неї гніздо на голові, і якісь сердечка та завітушки на обличчі.
Відповісти
+1 А ще ця маленька бубочка на 8 фото)
Відповісти
Усі фото, що тут розміщені це ж роботи репортетів Волинь-посту!
А фото фотографів, які були партнерами в рази кращі!Є на що подивитись.
Відповісти
От не розумію я таких заходів.
Відповісти
Ніхто не заставляє розуміти, на кожен захід є свій глядач і свій учасник!
Відповісти
Шановні коментатори. Парад НАРЕЧЕНИХ це не конкурс краси, це соціальний захід. І проводиться він майже в всіх містах України для того, щоб одружені панянки мали можливість ще раз одягнути свою весільну сукню, а не одружені - спробували себе у ролі наречених. Зазвичай обираються для параду такі образи, що на весілля навряд би хто наважився його втілити. А щодо краси, то це все відносне. Кожен оцінює і критикує в міру своєї вихованості. Заздрість і злоба ще нікому не допомагали у житті. Я переконана, що немає такої родини, де б у всіх були ідеальні та модельні параметри. Шкода, що рівень наших людей настільки низький. А дівчата були неперевершені.
Відповісти
Зауважте! Одружуються чоловіки, а жінки виходять ЗАМІЖ!!! Якщо прийнятніше для Вашого сприйняття, то російською мовою ніхто не скаже "женатая девушка", а у нас чомусь може бути "одружена панянка"
Відповісти
Люди!Схаменіться!де у вас береться стільки злоби, яду???Страшно подумати з ким ми їздимо у громадському транспорті, стикаємося в магазинах і не дай Бог стикнутися з кимось із вас в темному провулку, та ви ж вбити можете за те що у мене буде не такий макіяж чи зачіска…та хто ви такі, щоб когось судити?!поважайте хоча б себе!а цим дівчатам позаздрити треба, що вони не побоялися вашого бруду, а пішли на парад!Вони, на відміну від ВАС, живуть! їм буде, що згадати! і прижмурюються на фото вони від сонця, а не від світла своїх моніторів....
Відповісти
думаю що основна причина незадовлених коментарів через не дуже вдало підібрані, а може і зроблені кадри. вони не те, що не передають атмосфери свята та краси дівчат, а й навпаки спотворюють в деяких випадках.
Іноді заради швидкості викладання в мережу репортажу не варто нехтувати якістю.
на жаль, що є то вже не змінити
Відповісти
ну якщо їхнє естетичне виховання не дозволяє споглядати такі "жахливі" світини, то неварто вбачати у собі КРИТИКІВ, вихована людина мовчки закриє те, що їй не сподобалось
Відповісти
думаю ви були б теж незадоволені, коли б ваше не дуже вдале фото ось так було виставлене на огляд міста.
Вихована людина - виховано вкаже на негаразди і підскаже як надалі уникнути. невихована людина не оцінить критику і не вислухає поради, адже за звичай її ЕГО вона ставить вище думки інших.
Відповісти
тут майже всі фото підписані ВолиньPost, вони бачили які фото виставляли і критикувати в даній ситуації можна тільки редактора, а участиниці параду, фотографи чи будь хто інший тут абсолютно ні до чого!
Відповісти
і де ви тут побачили, що хоч один коментатор "виховано" вказав на негаразди????
Відповісти
на 100% підтримую! РЕДАКТОРИ!!! Де ви набрали цих горе-репортерів. Це не на дівчат стршно дивитись... а вашу РОБОТУ. Ви не передали атмосферу свята... а спотворили її. Ви уявляєте скільком нівчому невинним людям наплювали в душу.І в цьому винні саме ВИ!!! Горе-фотографу нівякому разі не можна брати в руки фотопарат... Бо вони не з того місця ростуть!
Відповісти
Налякали. Я перехотіла виходити заміж:(
Відповісти
Лєна,а тобі навряд чи хтось і запропонує:)
Відповісти
Схоже на шоу транссвеститів((
Відповісти
автору представлених фотографій дуже раджу переглянути чудові фото репортажу з параду від прекрасного фотографа Олександра Заплацински
http://vk.com/album9124801_176526400 - беріть приклад як треба знімати і подавати матеріал
Відповісти
Підтримую. Перегляньте фоторепортаж дійсно професійного фотографа. А тим хто знімає для таких порталів - руки б повідбивав. Учасниці були красиві... треба вміти це підкреслити. Хто пише негативні коменти це або заздрять (бо самі не здатні експерементувати) або конкуренти (щоб насолити, бо також заздрять) Організатори та учасниці МОЛОДЦІ) і раджу незважати на ці персональні образи... це такий спосіб нікчем самоствердитись ховаючись за анонімним ніком
Відповісти
ммм.., так, дійсно, небо і земля....
Відповісти
Дуже невдалі фотографії.Фотографу за таке треба руки повідривати.Ричук,я розумію що ти любиш скандальні репортажі,но це вже перебор.Я була на святі, дуже гарно було.Думаю,що після таких фотозвітів ваших журналістів взагалі перестануть запрошувати на такі заходи.І правильно зроблять.Роби висновки поки не пізно:)
Відповісти
Ми з Вами знайомі?
Відповісти
Дуже невдалі фото.На інших сайтах набагато кращі.А дівчатка дійсно молодці.Гарне свято організували.І дітки з мамами правильно зробили що прийшли.Для них це і свято і розвага.Я в наступному році теж на парад піду.І мені абсолютно байдуже що усілякі глупці про мене напишуть:)Хай краще якщо не труси себе спочатку покажуть:)))
Відповісти
дівчина на 6 фото(вона ж на 27)як нам ене найгарніша.я бачила відео із параду.вона трималась гідно)осанка-рівна,хода-впевнена,рівна..а на деяких глянеш-пародія-згорбляться,зсутуляться,йде,як з мішком картоплі в руках,а не з букетиком.
Відповісти
Професійна модель-вот і спину вміє тримати і себе правильно показати.А горбляться,бо половина з учасниць мають маленьких діток,яяких постійно носять на руках.
Відповісти