В результаті вибуху у багатоповерхівці Києва загинула ціла родина

В результаті вибуху у багатоповерхівці Києва загинула ціла родина
Через вибух на Позняках у Києві загинула сім'я: подружжя на їхній син померли, живою залишилась тільки донька.

Про це з місця події розповів кореспондент ТСН Сергій Моргун.

"Від ранку на місце вибуху почали приходити люди. Це сусіди, які живуть у сусідніх будинках. Одна з жінок знала дівчинку, чиї родичі загинули", - розповів журналіст.

Жінка розповіла, що всі три відомі жертви вибуху виявилися родиною.

"Вона сиділа байдужа і весь час говорила: де моя мама. Я думала вона тільки маму втратила, а ввечері я дізналася, що вона втратила і брата і батька", - розповіла сусідка.

Нагадаємо, потужний вибух у 10-поверховому будинку на Позняках у Києві стався зранку 21 червня. Мешканців двох будинків відселили через можливість обвалу аварійних конструкцій.

Як повідомив мер міста Віталій Кличко, 45 людей тимчасово мешкатимуть в одному зі столичних інтернатів. Також "Укрзалізниця" надала номери в готелях для постраждалих. "Частина людей вирішили пожити у родичів та знайомих", - додав Кличко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це трагедія,якої могло не бути.Якби люди були уважні,не байдужі і гуртувалися.Запах газу не сплутаєш ні з чим і потрібно було бити у всі дзвони."А може нехай інші",ось так думати не потрібно.Не пронесе і ось трагедія всієї родини,а також будинку...не дай Боже.Пильність і уважність ще нікому не зашкодила.
Відповісти
В наших співвітчизників немає ні відповідальності ні співчуття. У нас такий менталітет: моя хата з краю, я нічого не знаю. Саме головне, що це трапилось не зі мною не в мене, а у когось горе чи смерть. Так і тут всі осторонь від проблеми (немає ні товариства, ні ОСББ ні сусідів, всім до дупи), а коли дійсно бахнуло то тепер всі позбігались і кожний хто рахує себе вже постраждалим думає ось зараз компенсацію дадуть чи буду я мати якусь матеріальну вигоду на халяву, а як повезе то може й нову квартиру у Київі отримаю. Ось так ми в цій державі і живемо, а називаємось ми дуже просто - українці.
Відповісти
ото вже писаки! одна ж залишилась!
Відповісти
Останні новини
В результаті вибуху у багатоповерхівці Києва загинула ціла родина
22 червень, 2020, 09:55