«Волинь» у Словенії обіграла румунів

«Волинь» у Словенії обіграла румунів
Луцька "Волинь" втретє перемогла під час тренувальних зборів в Словенії.

Суперником підопічних Віталія Кварцяного цього разу став румунський «Брашов», який у минулому сезоні виборов сьоме місце у своєму чемпіонаті, - повідомили у клубній прес-службі.

Матч пройшов у запеклій боротьбі й емоції на полі мало здавалися на такі, що можуть вирувати у товариському поєдинку. Утім, лучанам, які грали після ранкового тренування, вдалося вирвати перемогу з рахунком 2:0. Голи в активі одного із потенційних новачків «Волині» та Яна Масло.

Перше взяття воріт відбулося в першому таймі після довгої передачі та виграної верхової боротьби. М`яч відскочив до нападника "Волині", який перебуває на перегляді в команді й він другиv доторком, лівою ногою поклав м`яча у кут воріт - 1:0.

Вдруге лучани забили наприкінці матчу. Бікфалві подав корнер із правого флангу й першим на м`ячі був cловацький захисник Ян Масло. Його перший удар головою відбив кіпер, але з добиванням Яна він ради не дав - 2:0.

Нагадаємо, що у перших двох матчах в Словенії «Волинь» також здобула перемоги – 1:0 над іранським «Сепаханом» та 2:0 над австрійським «Штурмом».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» у Словенії обіграла румунів
01 липень, 2013, 10:20